Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Zerostock: Opkoper van fabriekspartijen

Als fabrikant kan het voorkomen dat je te maken krijgt met overproductie, restpartijen of producten die niet aan de kwaliteitseisen voldoen. In dat geval wil je deze partijen zo snel en efficiënt mogelijk verkopen om ruimte te maken voor nieuwe productie. Een opkoper kan daarbij helpen en Zerostock is een betrouwbare partner als het gaat om het opkopen van fabriekspartijen.

Welke soorten fabriekspartijen koopt Zerostock op?

Zerostock is geïnteresseerd in verschillende soorten fabriekspartijen, zoals elektronica, huishoudelijke apparaten, kleding, schoenen, speelgoed en nog veel meer. Of het nu gaat om overproductie, restpartijen of producten met een lichte beschadiging, Zerostock is altijd geïnteresseerd in het opkopen van deze partijen.

Bekende merken

Zerostock is niet alleen geïnteresseerd in verschillende soorten fabriekspartijen, maar ook in bekende merken. Denk hierbij aan merken als Apple, Samsung, Sony, LG en Philips. Maar ook minder bekende merken zijn welkom bij Zerostock.

Hoe werkt het verkopen van fabriekspartijen aan Zerostock?

Het verkopen van fabriekspartijen aan Zerostock is eenvoudig. Je kunt via de website van Zerostock een aanvraag indienen, waarin je aangeeft om wat voor soort fabriekspartijen het gaat en hoeveel stuks je wilt verkopen. Vervolgens zal een medewerker van Zerostock contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een bod uit te brengen. Ga je akkoord met het bod, dan zal Zerostock de fabriekspartijen bij jou komen ophalen en wordt de betaling binnen enkele dagen geregeld.

Waarom zou je jouw fabriekspartijen verkopen aan Zerostock?

Er zijn verschillende redenen om jouw fabriekspartijen aan Zerostock te verkopen. Zo ben je er zeker van dat je een eerlijke prijs krijgt voor jouw partijen, zonder dat je zelf op zoek hoeft naar potentiële kopers. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het transport van de partijen, aangezien Zerostock dit voor jou regelt. Ook worden de partijen op een verantwoorde manier verwerkt, wat goed is voor het milieu.

Conclusie

Als fabrikant is het verkopen van fabriekspartijen aan een opkoper een goede keuze om ruimte te maken voor nieuwe productie. Zerostock is een betrouwbare partner als het gaat om het opkopen van verschillende soorten fabriekspartijen.