Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Horeca inventaris opkoper

Als eigenaar van een café, horecazaak, restaurant of bedrijfskeuken weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de inventaris up-to-date te houden. Het kan soms lastig zijn om te bepalen wat er precies moet gebeuren wanneer u toe bent aan vernieuwing of wanneer u wilt stoppen met uw horecazaak. Gelukkig is er Zerostock, uw betrouwbare partner als het gaat om de opkoop van uw horeca inventaris.

Welke horeca inventaris kopen wij?

Of u nu op zoek bent naar een opkoper voor uw complete inventaris of slechts enkele items, bij Zerostock helpen wij u graag. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen van horeca inventaris en begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en stellen we samen met u een plan op dat het beste bij uw behoeften past.

Wij kopen onder andere:

 • Ovens
 • Fornuizen
 • Foodprocessors
 • Mixers
 • Snijmachines
 • Voedselvoorbereidingstafels
 • Vriezers en koelkasten
 • Opbergrekken en schappen
 • Spoelbakken
 • Kassasysteem
 • Voedselverwarmer
 • Magnetrons
 • IJsmachines
 • Gas- of elektrische grill

Wanneer u ervoor kiest om uw horeca inventaris aan Zerostock te verkopen, kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Vul het waardebepalingsformulier online in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen. Zo kunt u zich binnen korte tijd weer focussen op uw kernactiviteiten.

Bovendien zijn we bij Zerostock niet alleen gericht op een snelle en efficiënte afhandeling van uw opdracht. Wij vinden het ook belangrijk dat uw goederen met zorg en respect worden behandeld. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat u het beste resultaat haalt uit de verkoop van uw horeca inventaris.

Zerostock: opkoper van bijna alles

Bij Zerostock kopen we vrijwel alles op, mits de partij interessant genoeg is voor ons. We richten ons specifiek op zakelijke klanten en niet op particulieren. Naast het opkopen van winkelvoorraad kopen we ook diverse andere goederen op, zoals:

Dit is slechts een selectie van de goederen die we opkopen. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het verkopen van uw goederen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen bespreken of uw partij voor ons interessant genoeg is.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.