Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award

Onze blogs

voorbeelden van een restpartij woondecoratie

Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper voor restpartijen decoratie? Zoek niet verder! Zerostock is dé toonaangevende partijhandel opkoper in Nederland. Wij bieden een efficiënte en probleemloze oplossing voor het verkopen van alle soorten restpartijen decoratie. Lees verder om te ontdekken hoe Zerostock u kan helpen uw onverkochte voorraad om te zetten in winst.

werkschoenen opkoper Zerostock op een bouwplaats

Welkom bij Zerostock, dé opkoper van restpartijen werkschoenen. Als gerenommeerd bedrijf in de partijhandel zijn we gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van diverse soorten en merken werkschoenen. In deze blogpost zullen we uitleggen waarom ZeroStock de ideale partner is voor zowel verkopers als kopers van werkschoenen. Of u nu overtollige voorraad heeft die u wilt verkopen of op zoek bent naar hoogwaardige werkschoenen voor uw team, ZeroStock staat voor u klaar.

restpartijen wijnen opgekocht door opkoper Zerostock

Ben je een wijnhandelaar, slijterij of horecaondernemer op zoek naar een betrouwbare opkoper voor restpartijen wijnen? Zoek niet verder! Bij Zerostock kun je terecht voor al je restpartijen die te maken hebben met wijnen. Als gespecialiseerde opkoper zijn wij jouw partner in het verkopen en verhandelen van diverse soorten en merken wijnen. In deze blogpost laten we je kennismaken met de voordelen van samenwerken met Zerostock en de diverse mogelijkheden die we bieden op het gebied van partijhandel.

restpartijen speelgoed opgekocht door opkoper Zerostock

Als je als bedrijf zit met onverkochte restpartijen speelgoed, dan kan het verkopen van deze producten een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Zerostock een oplossing. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opkopen van restpartijen speelgoed. In deze blog leest u meer over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen.

restpartijen eetkamerstoelen van opkoper Zerostock

Zerostock is dé opkoper van restpartijen eetkamerstoelen

Als u op zoek bent naar restpartijen eetkamerstoelen, dan is Zerostock.nl uw ideale partner. Wij zijn een opkoper van alle soorten restpartijen die te maken hebben met eetkamerstoelen. Recentelijk kochten wij 10 vrachtwagens gevuld met 6000 eetkamerstoelen die buiten Europa verkocht moeten worden.

restpartijen beddengoed van opkoper Zerostock

Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper van beddengoed restpartijen? Zoek dan niet verder, want Zerostock is de partijhandel expert op het gebied van beddengoed. In deze blogpost leest u alles over onze werkwijze en de verschillende soorten beddengoed die wij opkopen. Wij krijgen circa elke 3 weken een vrachtwagen vol met restpartijen van een bekend Nederlands merk dat beddengoed verkoopt. Wij kopen deze retouren beddengoed op op basis van palletprijs en verkopen deze buiten hun eigen afzetmarkt.

Team Zerostock bij de prijsuitreiking van de FD Gazelle internationaal 2023

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat de opkoper Zerostock dit jaar voor het tweede jaar op rij de FD Gazelle Award heeft gewonnen dit keer de FD Gazelle award Internationaal. Deze prijs, uitgereikt door het Financieel Dagblad, erkent de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is een belangrijke erkenning voor de internationale […]

Stellingen met incourante voorraad, opgekocht door Zerostock

Het kan soms voorkomen dat je als ondernemer met een incourante voorraad blijft zitten. Dit kan komen doordat een product niet goed verkoopt, doordat er teveel is ingekocht of doordat er simpelweg een fout is gemaakt bij de inkoop. In dat geval kan het verkopen van deze incourante voorraden aan een opkoper zoals Zerostock een slimme zet zijn. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten incourante voorraden die Zerostock opkoopt, hoe je jouw voorraden aan hen kunt verkopen en waarom Zerostock de ideale oplossing is voor jouw incourante voorraad.

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Canenco
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Blokker
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.