Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Activa

Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper voor uw gebruikte bedrijfsmiddelen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Zerostock is dé specialist als het gaat om het opkopen van diverse soorten activa. Hierbij kunt u denken aan machines, transportmiddelen, heftrucks, inventaris en apparatuur van verschillende merken en types.

Zerostock begrijpt als geen ander dat het verkopen van uw bedrijfsmiddelen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden zij u een betrouwbare en transparante service aan, waarbij u kunt rekenen op een eerlijke prijs voor uw gebruikte spullen. Het team van Zerostock beschikt over jarenlange ervaring in de opkoop van bedrijfsmiddelen en zal er alles aan doen om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u ervoor kiest om uw activa te verkopen aan Zerostock, dan bent u verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop.

Voorraad opkoper

Als u met een incourante voorraad achterblijft, is het essentieel dat u deze zo snel mogelijk probeert te verkopen. Echter kan het veel tijd vergen om dit als onderneming zelf op te pakken. Wij van Zerostock kunnen u helpen.

Circulair ondernemen

Circulair ondernemen is ondernemen op een manier die het hergebruik van producten en grondstoffen maximaliseert en hun waardeverlies minimaliseert. 

ICT en electronica opkoper

Wilt u ook uw ICT of electronica laten opkopen? Wij van Zerostock hebben ruime ervaring met het opkopen van ICT en electronica.

Machines opkoper

Zerostock is dé opkoper van diverse soorten machines. Wij kopen onder andere houtbewerkingsmachines, interne transportmiddelen, metaalbewerkingsmachines en complete productielijnen op. Wij kopen complete machineparken, van schoenmakerijen tot matrassenfabrieken, niets is te gek voor Zerostock.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Canenco
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.