Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Restpartijen en restanten opkoper

Bij Zerostock zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van diverse restpartijen. Of het nu gaat om partijhandel, restanten, overvoorraden, misproducties of B-keuze goederen, wij zijn geïnteresseerd. Als ervaren opkoper weten wij als geen ander dat bedrijven soms te maken hebben met een overschot aan voorraad of dat producenten te maken krijgen met misproducties en B-keuze producten.

Daarom zijn wij altijd op zoek naar partijen goederen die om wat voor reden dan ook niet meer via de reguliere kanalen verkocht kunnen worden. Wij bieden een oplossing voor bedrijven die kampen met een overvoorraad en zorgen ervoor dat de goederen weer een nieuwe bestemming krijgen. Ook voor producenten bieden wij uitkomst door hun misproducties of B-keuze goederen op te kopen en te zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking.

Onze brede interesse in diverse soorten restpartijen maakt ons de perfecte partner voor bedrijven die een deel van hun voorraad willen verkopen. Wij hebben de kennis en expertise om de waarde van de goederen in te schatten en bieden een eerlijke prijs. Daarnaast zorgen wij voor een efficiënte en professionele afhandeling van het opkoopproces, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Kortom, als opkoper bieden wij een win-win oplossing voor bedrijven en producenten die te maken hebben met restpartijen. Bij Zerostock bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en duurzame afwikkeling van uw overvoorraad, misproducties of B-keuze goederen.

Restpartij opkoper

Wanneer u in uw magazijn hele grote hoeveelheden restanten heeft dan is dit niet gunstig. Allereerst nemen de restanten enorm veel ruimte in. Daarnaast kan het in het geval van seizoensproducten betekenen dat u ook niets meer aan de restanten heeft. Een opkoper restanten kan dan uitkomst bieden. Restpartij opkoper Zerostock koopt u restpartij!

Partijen opkoper

Bij Zerostock kunnen we u ontzorgen bij het opkopen van uw partijen. Door onze werkwijzen heeft u snel weer ruimte in uw magazijn en kunt u verder met ondernemen.

Partijhandel opkoper

Als betrouwbare opkoper hebben wij jarenlange ervaring met het opkopen van verschillende soorten partijhandel. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een eerlijke prijs voor uw partijhandel en een snelle afhandeling. 

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.