Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partijhandel

Welkom bij Zerostock, dé opkoper voor partijhandel. Bij Zerostock begrijpen we als geen ander de waarde en de kansen die het met zich meebrengt. Als gespecialiseerde opkoper zijn we altijd op zoek naar interessante partijen die we kunnen inkopen en doorverkopen aan onze brede klantenkring. We vertellen u graag meer hierover en hoe ontdekken en hoe Zerostock u verder kan helpen.

De voordelen van Zerostock als partijhandel

Efficiënte liquidatie van uw partij

Als opkoper van partijhandel biedt Zerostock u de mogelijkheid om uw overtollige voorraad of onverkochte goederen op een efficiënte manier te liquideren. Wij zijn geïnteresseerd in partijen van diverse groottes, variërend van enkele pallets tot complete vrachtwagens vol. Met onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij snel schakelen en u een eerlijke prijs bieden voor uw partij.

Geavanceerde distributiemogelijkheden

Wat Zerostock uniek maakt, is ons vermogen om goederen op grote schaal te verwerken. Onze efficiënte logistiek en geavanceerde distributiemogelijkheden stellen ons in staat om uw snel en effectief partijhandel te verkopen aan onze diverse klantenkring. Of het nu gaat om groothandelaren, detailhandelaren, online verkopers of exporteurs, bij Zerostock vinden uw goederen altijd hun weg naar de juiste afnemers.

Kies voor Zerostock als uw betrouwbare partner

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw partijhandel, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het liquidatieproces van uw voorraad. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u een aantrekkelijk aanbod te doen voor uw partijen. Kies voor Zerostock en vertrouw op onze expertise als partijhandelaar.

Veelgestelde vragen over partijhandel

Wat is partijhandel?

Partijhandel is een term die verwijst naar het kopen en verkopen van grote hoeveelheden goederen in één transactie. Het kan gaan om diverse producten. Bedrijven kopen goederen rechtstreeks van fabrikanten, groothandels of andere leveranciers en verkopen ze vervolgens aan andere bedrijven of retailers. Deze goederen kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals overstock, restpartijen, faillissementen of uitlopende collecties.

Wat voor soort goederen worden verhandeld in partijhandel?

Er kunnen verschillende soorten goederen worden verhandeld in partijhandel, zoals kleding, schoenen, speelgoed, voedsel, elektronica en meer. Deze goederen kunnen afkomstig zijn van overproductie, geretourneerde goederen, faillissementsvoorraden en meer.

Wie koopt goederen in partijhandel?

Bedrijven zijn de belangrijkste kopers van goederen in partijhandel, omdat ze vaak grote hoeveelheden van dezelfde producten nodig hebben voor hun bedrijfsactiviteiten. Deze bedrijven kunnen kleinere detailhandelaren zijn die de producten verkopen aan consumenten, of groothandelaren die de producten doorverkopen aan andere bedrijven.

Waarom wordt er gehandeld in partijen?

Partijhandel biedt een aantal voordelen, zoals het kopen van grote hoeveelheden tegen sterk verlaagde prijzen en het minimaliseren van de logistieke kosten. Voor verkopers kan het verkopen van producten in partijen betekenen dat ze snel grote hoeveelheden producten kunnen verkopen en hun voorraad snel kunnen verminderen.

Waar kan ik goederen in partijhandel kopen?

Partijhandel kan worden gekocht van groothandelaren, exporteurs, veilinghuizen, en soms ook rechtstreeks van fabrikanten. Er zijn ook online platforms waarop kopers en verkopers goederen in partijen kunnen verhandelen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.