Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bedrijf opkoper

Als u op zoek bent naar een betrouwbare bedrijf opkoper voor uw bedrijfsinventaris, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Of u nu stopt met uw bedrijf, geen opvolging heeft, een bedrijfsbeëindiging doormaakt of een faillissement ondergaat, wij zijn de specialisten in het opkopen van diverse soorten bedrijfsinventaris. Als opkoper kunnen wij u ontzorgen en zorgen wij dat u snel van uw bedrijfsinventaris afkomt.

Wat kopen wij?

Wij kopen verschillende categorieën op, waaronder machines, winkelvoorraden, ICT apparatuur, bedrijfsmeubilair en nog veel meer. Bij machines kunt u denken aan houtbewerkingsmachines, interne transportmiddelen, metaalbewerkingsmachines en productielijnen van bekende merken zoals Caterpillar en Volvo. Ook kopen wij verschillende soorten winkelvoorraden op, zoals kleding, schoenen, sportartikelen en cosmetica van merken zoals Nike en Adidas. Voor ICT apparatuur kunt u bij ons terecht voor laptops, pc’s, Apple-apparatuur, mobiele telefoons en nog veel meer van bekende merken zoals Dell en HP.

Naast machines, winkelvoorraden en ICT apparatuur kopen wij ook bedrijfsmeubilair op. Dit omvat bureaus, stoelen, vergaderruimtes, conferentiezalen en gemeentemeubilair. Bijbehorende ICT apparatuur zoals servers en netwerkapparatuur kopen wij ook op. Wij leveren bezemschoon op en betalen vooruit, zodat u snel uw geld heeft en van uw bedrijfsinventaris af bent.

Bedrijfsbeëindiging

Bedrijfsbeëindiging starten, schakel ons dan in een vroeg stadium in. Op deze manier kan Zerostock efficient met u meedenken en kunnen wij u adviseren in hoe u het beste uw bedrijf kunt stoppen en de overtollige activa kunt verkopen.

Faillissement opkoper

Als ervaren opkoper begrijpt Zerostock de complexiteit van een faillissement en de belangrijke rol die u als curator speelt bij het beheer van de boedel. Ze bieden u graag hun expertise en ondersteuning om de boedel zo efficiënt en winstgevend mogelijk te verkopen.

Bedrijf stoppen

Zerostock is gespecialiseerd als bedrijf opkoper in het opkopen van voorraden. Of nu bedrijf wilt stoppen vanwege pensioen, het bedrijf wilt opheffen omdat er geen opvolging is, of omdat je in financiële moeilijkheden zit, Zerostock kan je helpen. Ze beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en weten hoe ze de verkoop snel en efficiënt kunnen afhandelen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor uw bedrijfsinventaris, neem dan contact op met Zerostock. Wij helpen u graag verder en zorgen dat u snel en makkelijk van uw bedrijfsinventaris af bent.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.