Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Inventaris opkoper

Zerostock, uw betrouwbare opkoper van verschillende soorten inventaris. Als ervaren opkoper bieden wij onze diensten aan voor bedrijven die hun overtollige inventaris willen verkopen. Onze expertise ligt bij het opkopen van diverse soorten inventaris, waaronder horeca inventaris, voorraden, stellingen, winkelinventaris, supermarktinventaris en meer.

Wij begrijpen dat het verkopen van inventaris een tijdrovend proces kan zijn en dat het niet altijd gemakkelijk is om een koper te vinden die een eerlijke prijs biedt. Daarom bieden wij u een betrouwbare en snelle oplossing als je inventaris wilt verkopen. Met onze jarenlange ervaring en kennis binnen partijhandel bieden wij u altijd een eerlijke prijs voor uw overtollige inventaris.

Uw inventaris aanbieden aan Zerostock

Horeca inventaris opkopen

Als opkoper van horeca inventaris zijn wij geïnteresseerd in diverse soorten apparatuur, zoals tafels, stoelen, koelkasten, ovens en friteuses. Of het nu gaat om een compleet restaurant of slechts een deel van de inventaris, wij bieden altijd een eerlijke prijs.

Winkelvoorraad opkopen

Als opkoper van winkelvoorraden zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten voorraden, zoals restpartijen, faillissementsvoorraden, overstock, seizoensgebonden producten en meer. Of het nu gaat om kleine of grote partijen, wij bieden altijd een passende oplossing.

Bedrijfsinventaris opkopen

Ook voor bedrijfsinventarissen bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Of het nu gaat om winkelvoorraden of stellingen of rollend materieel dat u wilt verkopen. Bij ons als opkoper bent krijgt u een eerlijke prijs.

Bedrijfsmeubilair opkopen

Als u op zoek bent naar een opkoper voor uw bedrijfsmeubilair, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Of u nu een hele kantoorinventaris wilt verkopen of slechts enkele stukken, als professionele opkoper bieden wij u een passende oplossing.

Stellingen opkopen

Bent u in het bezit van een hal vol oude of overtollige stellingen? Bij Zerostock hebben wij altijd interesse in uw overtollige stellingmateriaal. Wij bieden een totaalpakket aan: van het opkopen van de stellingen tot aan de oplevering van de ruimte waarin de stellingen staan. Ons ervaren team zorgt voor de demontage van de verkochte stellingen en zorgt voor een bezemschone oplevering.

Opkoper inventaris: eenvoudig en snel 

Heeft u overtollige inventaris liggen waar u graag vanaf wilt? Zerostock biedt dé oplossing voor uw logistieke uitdagingen. Of het nu gaat om horeca inventaris, winkelvoorraden, bedrijfsmeubilair of stellingen, wij staan klaar om u te helpen met een snelle, betrouwbare en vooral eerlijke afhandeling. Ons deskundige team zorgt ervoor dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw inventaris, terwijl wij de demontage en oplevering van de ruimte zorgvuldig afhandelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling en ontdek hoe Zerostock uw overtollige inventaris snel en moeiteloos kan omzetten in liquide middelen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten inventaris koopt Zerostock op?

Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van een breed scala aan inventaris, waaronder horeca inventaris, winkelvoorraden, bedrijfsinventarissen, bedrijfsmeubilair, en stellingen. Of het nu gaat om volledige inventarissen of specifieke onderdelen, wij bieden altijd een passende oplossing. Benieuwd naar een greep van ons assortiment? Bekijk dan hier een greep van ons assortiment om een beter beeld te krijgen wat voor typen inboedel wij kopen.

Hoe snel kunnen wij de inventaris opkopen?

Wij begrijpen het belang van snel handelen in de bedrijfswereld. Daarom streeft Zerostock ernaar om het hele proces van beoordeling tot opkoop en afhandeling zo snel mogelijk te laten verlopen. Over het algemeen kunnen we, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de inventaris, binnen enkele dagen tot weken handelen.

Doen jullie ook de transport van de goederen?

Ja, bij Zerostock nemen wij het gehele proces van inventaris opkoop uit handen, inclusief het transport van de goederen. Nadat we overeenstemming hebben bereikt over de aankoop van uw inventaris, zorgen wij voor het veilige en efficiënte transport van de goederen van uw locatie naar de onze. Dit maakt deel uit van onze inzet om u een volledig zorgeloze ervaring te bieden, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over logistieke vraagstukken. Ons doel is om het proces zo makkelijk en soepel mogelijk voor u te maken, van de eerste beoordeling tot het moment dat de goederen onze locatie bereiken.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Hema
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner P&G
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.