Naar de inhoud
24/7 bereikbaar via whatsapp
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Inventaris opkoper

Zerostock, uw betrouwbare opkoper van verschillende soorten inventaris. Als ervaren opkoper bieden wij onze diensten aan voor bedrijven die hun overtollige inventaris willen verkopen. Onze expertise ligt bij het opkopen van diverse soorten inventaris, waaronder horeca inventaris, voorraden, stellingen, winkelinventaris, supermarktinventaris en meer.

Wij begrijpen dat het verkopen van inventaris een tijdrovend proces kan zijn en dat het niet altijd gemakkelijk is om een koper te vinden die een eerlijke prijs biedt. Daarom bieden wij u een betrouwbare en snelle oplossing. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt bieden wij u altijd een eerlijke prijs voor uw overtollige inventaris.

Horeca inventaris opkopen

Als opkoper van horeca inventaris zijn wij geïnteresseerd in diverse soorten apparatuur, zoals tafels, stoelen, koelkasten, ovens en friteuses. Of het nu gaat om een compleet restaurant of slechts een deel van de inventaris, wij bieden altijd een eerlijke prijs.

Winkelvoorraad opkopen

Als opkoper van winkelvoorraden zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten voorraden, zoals restpartijen, faillissementsvoorraden, overstock, seizoensgebonden producten en meer. Of het nu gaat om kleine of grote partijen, wij bieden altijd een passende oplossing.

Bedrijfsinventaris opkopen

Ook voor bedrijfsinventarissen bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Of het nu gaat om winkelvoorraden of stellingen of rollend materieel dat u wilt verkopen. Bij ons als opkoper bent krijgt u een eerlijke prijs.

Bedrijfsmeubilair opkopen

Als u op zoek bent naar een opkoper voor uw bedrijfsmeubilair, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Of u nu een hele kantoorinventaris wilt verkopen of slechts enkele stukken, als professionele opkoper bieden wij u een passende oplossing.

Stellingen opkopen

Bent u in het bezit van een hal vol oude of overtollige stellingen? Bij Zerostock hebben wij altijd interesse in uw overtollige stellingmateriaal. Wij bieden een totaalpakket aan: van het opkopen van de stellingen tot aan de oplevering van de ruimte waarin de stellingen staan. Ons ervaren team zorgt voor de demontage van de verkochte stellingen en zorgt voor een bezemschone oplevering.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.