Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Frequently asked questions

Zerostock is een opkoper die zich richt op de aankoop van overstock- en restpartijen van bedrijven. Het doel van Zerostock is om deze producten een tweede leven te geven door ze te verkopen aan andere bedrijven of consumenten. In deze FAQ zullen we ingaan op de werkwijze van Zerostock, wat voor soort producten ze opkopen en hoe je contact met hen kunt opnemen als je interesse hebt in het verkopen van je overstock- of restpartijen.

Hoe kun je het beste je oude voorraad verkopen?

Als bedrijf kan het hebben van oude voorraad problematisch zijn, aangezien het opslagruimte inneemt en onnodige kosten met zich meebrengt. Het verkopen van deze voorraad is daarom vaak een verstandige keuze. In deze FAQ zullen we enkele van de beste manieren bespreken om je oude voorraad te verkopen, waaronder het gebruik van online platforms, samenwerking met een opkoper, het organiseren van een uitverkoop en meer.

Klik hier voor meer informatie

Hoe kun je het beste je retourgoederen verkopen?

Als bedrijf is het hebben van retourgoederen vaak onvermijdelijk, maar deze kunnen ook problemen veroorzaken, zoals opslagruimte en kosten. Het verkopen van retourgoederen is daarom een ​​verstandige keuze om geld te verdienen en ruimte te maken. In deze FAQ zullen we enkele van de beste manieren bespreken om je retourgoederen te verkopen, waaronder het werken met een opkoper, het gebruik van online platforms, het organiseren van een veiling en meer.

Klik hier voor meer informatie

Hoe verkoop je een restpartij?

Als bedrijf kan het hebben van een restpartij problematisch zijn, aangezien het opslagruimte inneemt en onnodige kosten met zich meebrengt. Het verkopen van deze restpartij is daarom vaak een verstandige keuze. In deze FAQ zullen we enkele van de beste manieren bespreken om een restpartij te verkopen, waaronder het gebruik van online platforms, het werken met een opkoper, het organiseren van een veiling en meer. We bespreken ook waar je op moet letten bij het verkopen van een restpartij en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de beste prijs krijgt.

Klik hier voor meer informatie

Wat doet een opkoper?

Een opkoper is iemand die goederen koopt van bedrijven of particulieren om deze vervolgens door te verkopen aan anderen. Opkopers kunnen zich richten op verschillende soorten goederen, zoals restpartijen, overstock of retourgoederen. In deze FAQ zullen we bespreken wat een opkoper doet, hoe ze werken en wat de voordelen kunnen zijn van het werken met een opkoper. We zullen ook enkele tips geven over hoe je de juiste opkoper kunt vinden voor jouw specifieke situatie.

Klik hier voor meer informatie

Wat is een restpartij?

Een restpartij is een term die wordt gebruikt om een overgebleven hoeveelheid goederen te beschrijven die niet op de gebruikelijke manier verkocht kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer een bedrijf meer producten heeft geproduceerd dan er vraag naar is, of wanneer een bepaald product uit de mode raakt en niet meer wordt verkocht. In deze FAQ zullen we bespreken wat een restpartij is, waarom bedrijven ermee te maken krijgen en hoe je een restpartij kunt verkopen om ruimte te maken en geld te verdienen. We zullen ook enkele tips geven over hoe je een restpartij kunt identificeren en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de beste prijs krijgt bij het verkopen ervan.

klik hier voor meer informatie

Wat is partijhandel?

Partijhandel is het kopen en verkopen van grote hoeveelheden goederen, vaak in één transactie. Dit kan verschillende soorten producten omvatten, zoals restpartijen, overstock, retourgoederen en meer. Partijhandel vindt vaak plaats tussen bedrijven, maar kan ook tussen bedrijven en individuele kopers plaatsvinden. In deze FAQ zullen we bespreken wat partijhandel is, waarom bedrijven ervoor kiezen om hieraan deel te nemen en hoe je zelf kunt beginnen met partijhandel. We zullen ook enkele tips geven over waar je op moet letten bij het kopen en verkopen van goederen in grote hoeveelheden.

klik hier voor meer informatie

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner P&G
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.