Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper

Als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor uw voorraden, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Zerostock. Wij zijn uw ideale partner als het gaat om het opkopen van diverse soorten goederen, van bedrijfsinventaris tot restpartijen en van b-keuze goederen tot transportschade. Wij hebben ruime ervaring en expertise op dit gebied en weten precies hoe wij u het beste kunnen helpen en hoe wij uw voorraad op de meest efficiënte wijze kunnen opkopen.

Bedrijfsinventaris

Zerostock is uw ideale opkoper voor bedrijfsinventaris. Denk hierbij aan meubilair, machines, gereedschap en elektronica. Wij bieden u een eerlijke prijs voor uw gebruikte bedrijfsinventaris en zorgen voor een snelle afhandeling van de verkoop.

Deze producten kunnen vaak veel ruimte in beslag nemen en zijn daarom niet altijd makkelijk te verkopen. Bovendien kan het zijn dat u als bedrijf regelmatig vernieuwt of verhuist, waardoor er steeds nieuwe bedrijfsinventaris vrijkomt. Zerostock biedt hierbij de ideale oplossing, wij kopen uw bedrijfsinventaris op en zorgen voor een snelle afhandeling van de verkoop.

Eén van de meest aangeboden soorten bedrijfsinventaris zijn bureaustoelen en kantoormeubilair. Bureaustoelen zijn onmisbaar in een kantooromgeving en het is belangrijk dat ze comfortabel zijn en van goede kwaliteit. Bij Zerostock kunt u terecht voor het opkopen van gebruikte bureaustoelen.

Opkoper voorraad

Heeft u een overschot aan voorraad en wilt u deze snel en efficiënt verkopen? Dan is Zerostock de partij die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten voorraden, zoals kleding, speelgoed, cosmetica, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Beschikt uw bedrijf ook over oude voorraden, restpartijen, overstock, restantpartijen, wij kopen uw stilstaande voorraad!

B-keuze goederen opkoper

Als u als verkoper van producten te maken krijgt met B-keuze goederen, kan dit een uitdaging zijn voor uw bedrijf. B-keuze producten zijn producten die niet aan de hoge kwaliteitseisen voldoen die u gewend bent. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld beschadigde verpakkingen, lichte productiefouten of overproducties. Hierdoor is het moeilijker om deze producten te verkopen, aangezien de kwaliteit niet meer volledig overeenkomt met de verwachtingen van de consument.

Zerostock biedt als opkoper van B-keuze goederen de oplossing. Wij kopen deze goederen op en zorgen voor een passende bestemming, waardoor u er toch nog iets aan verdient. Ons team van experts heeft ruime ervaring in het opkopen van verschillende soorten B-keuze goederen, zoals elektronica, meubilair, machines, gereedschap, en nog veel meer.

B-keuze goederen zijn vaak nog steeds bruikbaar en hebben een lagere prijs dan A-keuze goederen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor bijvoorbeeld prijsbewuste consumenten of bedrijven.

Transportschade

Transportschade kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door een gekantelde vrachtwagen, een omgevallen pallet, heftruckongelukken, omgevallen stellingen en nog veel meer. Dit kan leiden tot beschadigde producten en verlies van inkomsten voor de eigenaar van deze producten.

Gelukkig biedt Zerostock de oplossing voor dit probleem. Als betrouwbare opkoper zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van beschadigde goederen, zoals elektronica, witgoed en meubels. Door deze goederen op te kopen, kunnen wij ervoor zorgen dat u toch nog iets verdient aan uw beschadigde voorraad.

Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn goed in staat om de waarde van beschadigde goederen te beoordelen en bieden u een eerlijke prijs voor uw beschadigde voorraad. Hierdoor kunt u snel weer verder met uw bedrijfsactiviteiten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van inkomsten.

Als betrouwbare opkoper van beschadigde goederen zijn wij uw ideale partner. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van de verkoop en bieden u altijd een eerlijke prijs. Of u nu te maken heeft gehad met transportschade of beschadigde goederen heeft door andere oorzaken, bij Zerostock kunt u altijd terecht voor een passende oplossing.

Kortom, Zerostock is dé opkoper die u zoekt als u te maken heeft met beschadigde goederen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze goederen te verkopen en zorgen voor een passende bestemming.

Restpartijen opkoper

Als opkoper van restpartijen bieden wij u een uitstekende oplossing. Wij kopen uw restpartijen op en zorgen voor een passende bestemming, waardoor u er toch nog iets aan verdient. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld seizoensgebonden artikelen, producten met een korte houdbaarheidsdatum of overtollige voorraden.

Maar wat zijn nu eigenlijk restpartijen? Restpartijen zijn producten die om verschillende redenen niet meer in de reguliere verkoop kunnen worden meegenomen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat het product niet meer geproduceerd wordt, omdat er een nieuwe verpakking is ontworpen of omdat er simpelweg te veel van is geproduceerd. Bij Zerostock zijn we geïnteresseerd in allerlei soorten restpartijen, van elektronica tot kleding en van gereedschap tot speelgoed.

Een van de meest voorkomende soorten restpartijen die we opkopen zijn producten die uit de verpakking zijn gehaald. Deze producten worden vaak verkocht tegen een sterk gereduceerde prijs omdat ze niet meer in de originele verpakking zitten. Dit kan het geval zijn bij bijvoorbeeld elektronica, waar de verpakking soms heel belangrijk is voor de verkoopwaarde van het product.

Een andere veelvoorkomende reden waarom bedrijven restpartijen verkopen is omdat de producten niet meer worden geproduceerd. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij kleding, waar seizoensgebonden items vaak niet meer in productie zijn zodra het seizoen voorbij is. Ook bij speelgoed kan dit het geval zijn, omdat bepaalde items slechts tijdelijk in trek zijn en niet meer worden geproduceerd zodra de populariteit afneemt.

Tot slot zijn er ook bedrijven die restpartijen verkopen omdat ze te veel voorraad hebben geproduceerd. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij gereedschap of bouwmaterialen, waar bedrijven soms te veel van produceren om te zorgen dat ze altijd voldoende voorraad hebben. Als er dan een overschot ontstaat, kan het financieel interessanter zijn om de restpartijen te verkopen aan een opkoper als Zerostock.

Faillissement opkoper

Als opkoper van faillissementen bieden wij u een uitstekende oplossing. Wij kopen de inventaris en voorraad op van bedrijven die failliet zijn gegaan en zorgen voor een passende bestemming. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten goederen, zoals kleding, elektronica, meubilair en machines.

Wanneer een bedrijf failliet gaat, wordt er vaak een curator aangesteld om het bedrijfseigendom te beheren en te verkopen om schuldeisers terug te betalen. Een van de belangrijkste taken van de curator is het verkopen van de boedel van het failliete bedrijf, inclusief de inventaris en voorraden. Dit is waar opkoper Zerostock in beeld komt.

Curatoren hebben vaak te maken met een strakke deadline om de boedel van het failliete bedrijf te verkopen en schuldeisers terug te betalen. Opkoper Zerostock kan hierbij helpen door snel en gemakkelijk de volledige boedel over te nemen en de curator te ontlasten van de taak om alle items afzonderlijk te verkopen. Dit bespaart de curator tijd en moeite en garandeert dat de schuldeisers zo snel mogelijk betaald worden.

Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van allerlei soorten restpartijen en inventaris, waaronder de boedel van failliete bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld gaan om meubilair, elektronica, machines, gereedschap, en nog veel meer. Door hun uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied kan Zerostock een eerlijke prijs bieden voor de boedel van het failliete bedrijf en ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt verkocht.

Als opkoper van boedels van faillissementen biedt Zerostock niet alleen een oplossing voor curatoren, maar ook voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het kopen van restpartijen. Door deze restpartijen op te kopen, kan Zerostock deze vervolgens doorverkopen aan andere bedrijven, wat zorgt voor een circulaire economie en minder verspilling van producten en materialen. Kortom, opkoper Zerostock biedt een duurzame oplossing voor het opkopen van boedels van faillissementen.

Rollend materieel

Zerostock is ook uw opkoper voor rollend materieel. Hierbij kunt u denken aan auto’s, vrachtwagens, heftrucks, graafmachines en nog veel meer. Wij bieden u een eerlijke prijs voor uw rollend materieel en zorgen voor een snelle afhandeling van de verkoop. Wij halen de door u aangeboden items zelf op middels eigen transport en betalen vooruit.

Kortom, Zerostock koopt al uw restpartijen, overvoorraden, restgoederen, oude voorraad, voorraad, restanten en nog veel meer!

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner P&G
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.