Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Ons team staat
altijd voor u klaar!

Bezoek ons

Adresgegevens

Stationstraat 9, Belfeld
5951AW, Belfeld

Openingstijden

Ma-Vr van 9u-17u
Avonden en zaterdagen op afspraak

Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 74155229
BTW NR: NL859791464B01
IBAN NR: NL38RABO0339995041
BIC: RABONL2U
EORI: NL859791464

Contact

Bij Zerostock begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om snel en gemakkelijk contact te kunnen opnemen met uw opkoper. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar via WhatsApp en telefonisch tijdens kantooruren. Zo kunt u ons altijd snel bereiken en kunnen wij direct met u meedenken over de beste oplossing voor uw restpartijen.

Maar wat maakt Zerostock nu eigenlijk zo speciaal? Allereerst hebben wij meer dan 12 jaar ervaring binnen de partijhandel en hebben wij inmiddels meer dan 10.000 klanten en 850 leveranciers geholpen met de afhandeling van hun voorraad. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele aanpak, waarbij wij altijd streven naar een perfecte afhandeling. Bovendien hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en een betrokken aanpak. Wij gaan graag een langdurige relatie met u aan, waarbij u altijd kunt rekenen op een eerlijk en transparant advies.

Bij Zerostock streven wij ernaar om onze klanten een goed en vertrouwd gevoel te geven. Wij begrijpen dat het verkopen van uw restpartijen of oude voorraad soms vervelend kan zijn, daarom doen wij er alles aan om het proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om de afhandeling van een kleine of grote partij, bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele en persoonlijke aanpak.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp of telefonisch tijdens kantooruren. Wij staan graag voor u klaar!

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
Bedrijfslogo van onze partner BK
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.