Wij zijn Zerostock

Pim Reijerink

Inkoop & Verkoop

+31 610118381


Direct na afloop van mijn MBO studie internationale groothandel ben ik in dienst getreden bij een handelsbedrijf. Hier heb ik in 7 jaar alle facetten van de internationale partijhandel leren kennen. Mijn grote droom was altijd om een eigen bedrijf te beginnen waarbij ik zelf alle beslissingen van A tot Z kan nemen.

Vanuit mijn netwerk kwam ik Mickey van den Borst tegen en na een aantal gesprekken bleek dat wij over veel zaken dezelfde visie hebben. Daarnaast zijn onze vaardigheden en ervaringen complementair en we besloten samen het bedrijf Zerostock op te richten en de zekerheid te verruilen voor het ondernemerschap. Eerlijkheid, afspraak is afspraak en een snelle afhandeling van orders zijn zaken die u van ons kunt verwachten.

Ik ben voor jullie 24/7 bereikbaar voor al uw vragen over onze handel. U vindt mijn contactgegevens op de contactpagina.

Afspraak is afspraak

Mickey van den Borst

Inkoop & Verkoop

+31 622887011


Woonachtig in het kleine dorpje Beesel. Hier stond ik al van jongs af aan op de plaatselijke koninginnemarkt met mijn kleedje met spulletjes handel te drijven. Op 11-jarige leeftijd belde ik stiekem thuis op de ouderwetse manier in op het toen pas ontdekte internet. Hier bestelde ik via diverse Chinese websites mijn eerste zonnebrillen, die ik vervolgens aan mijn klasgenoten verkocht. Deze hobby zette zich door tijdens mijn middelbare schoolcarrière waar ik een tweetalige VWO-opleiding volgde met mijn vrienden. Buiten school was feesten en lol maken natuurlijk niet onopgemerkt gebleven, waardoor ik voor veel leraren geen lieverdje was.

Mijn handelshart sloeg over toen ik in het derde leerjaar van de opleiding commerciële economie besloot om naar China te verhuizen voor een periode van 6 maanden. Hier ontdekte ik hoe de handel in de broeiput van Shenzhen bewoog. Met een rugzak aan kennis inzake internationale handel studeerde ik af bij de grootste opkooporganisatie van Europa.

Hier hield ik me bezig met het in-en-verkopen van partijhandel, faillissementen, retourgoederen, restpartijen, restanten, assortiment wisselingen en nog veel meer. In 3 jaar tijd passeerden bijna 2000 dossiers de revue en kochten we de gekste projecten aan de lopende band, van grote industriële bedrijven (stratenmakers, loodgieters, bouwbedrijven) met veel grote machines tot kleine café's in de binnenstad. Tijdens deze periode bezocht en stond ik op veel beurzen, hier ontmoette ik mijn concullega Pim en tijdens het drinken van een biertje kwamen we er achter dat wij redelijk aanvullend waren aan elkaar. Opgegroeid met een totaal verschillende achtergrond in de handel, echter met beiden exact dezelfde droom: met een betrouwbare partner een bedrijf oprichten om later trots op te zijn. Wij besloten in maart 2019 deze droom te realiseren en bundelden onze krachten in het door ons opgerichte bedrijf Zerostock.

Het geheim van succes is eerlijkheid

Jop Peeters

Logistics & Sales

+31683811355


Mijn naam is Jop Peeters, geboren te Venlo en woonachtig te Beesel. Ik startte mijn studie in België bij de opleiding sociale technische wetenschappen. Echter stond deze studie te ver weg van mijn persoonlijke interesses en ambities. Ik wist al snel dat ik praktijkgericht te werk wilde gaan en mij wilde ontwikkelen in de sector logistiek en internationale handel.
Het inplannen van transporten, arrangeren van zendingen, controleren van inkomende goederenstromen, contacten onderhouden met toeleveranciers en klanten behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Dit doe ik in combinatie met een stuk verkoop en relatiebeheer.
Indien u vragen heeft over producten, zendingen of verkoop gerelateerde vragen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben 24/7 bereikbaar middels sales@zerostock.nl of op +31683811355.

Maikel Schaefer

Sales


Mijn naam is Maikel Schaefer en ik ben woonachtig te Reuver. De afgelopen jaren heeft mijn werkomgeving er compleet anders uitgezien. Ik ben namelijk vanaf mijn 18e levensjaar werkzaam geweest binnen het dakdekkersvak. Hierbij haalde ik (als voorman) onder andere plezier uit het contact met opdrachtgevers, klanten en leveranciers. Echter na een decennium in dit vak gewerkt te hebben, zocht ik naar meer diversiteit wat betreft de dagelijkse werkzaamheden en mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen. Tijdens deze zoektocht kwam Zerostock op mijn pad. Het werd mij al snel duidelijk dat ik bij Zerostock deze wensen kan verwezenlijken. Indien u logistiek of commercieel gerelateerde vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt mij bereiken via maikel@zerostock.nl

Tom Lagas

Sales


Mijn naam is Tom Lagas, geboren in Winterswijk. Na 4 jaar lang een opleiding ‘’sport en bewegen’’ te hebben genoten op het ROC van Twente besefte ik al gauw dat dit niet was wat ik zocht. Ik had de behoefte om meer te leren over ondernemerschap. Waarna ik al snel besloot een nieuwe opleiding te beginnen genaamd ‘’Vakman ondernemerschap’’.
Hierbij hoorde een stageplaats waar actief meegewerkt kon worden en alle facetten van het ondernemen voorbijkwamen. Vanuit mijn netwerk kwam ik in contact met Pim. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dan ook al snel bij Zerostock terecht.
Bij Zerostock hoop ik mij verder te ontwikkelen als persoon en in alle aspecten van het ondernemen. Ik merk dat de snelle wereld van de internationale handel mij enorm aanspreekt en ik hoop mij hierin verder te kunnen ontwikkelen bij Zerostock de komende jaren.

Valdemar op het Veld

Sales


Mijn naam is Valdemar Op het Veld, woonachtig in Venlo. De eerste 6 jaar van mijn leven in Kenia gewoond. Momenteel zit ik in mijn afrondende fase van mijn studie als Assistent Manager International Handel. Hier leer ik de praktische kant van het handelen op internationaal niveau, welke strategieën toe te passen zijn en waar men op moet letten tijdens het handelen met andere landen. Al vanaf jongs af aan vind ik werken en handelen erg leuk en interessant, met name het opzoek gaan naar producten die een toegevoegde waarde voor een ander hebben motiveert mij.
Binnen Zerostock zal ik mij met name bezig houden met het inkopen, verkopen van producten en de relaties met partners onderhouden.

Norbert

Administratie


Mijn naam is Norbert, ik ben onze administratieve topper, met een carriere bij verschillende grote accountantskantoren, met jarenlange ervaring, met schattig zijn en het vrolijk maken van iedereen, heb ik er voor gekozen om te gaan werken bij Zerostock. Hier ben ik hoofd administratie.

Ik voorzie u van een snelle betaling. Met een poot op de knop heeft u onze bieding op uw rekening staan. Ik stuur u de facturen en herinner u er ook aan wanneer u moet betalen. Hier ben ik het strengste op.

Indien u vragen heeft met betrekking tot de administratie, facturering of betaling. Belt of mailt u mij dan gerust.

Niet betalen = niet lief

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo!


Onze partners

Meer weten?