Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Ons team staat
altijd voor u klaar!

Over ons

Welkom bij Zerostock! Wij zijn al meer dan 12 jaar actief binnen de partijhandel en hebben in die tijd meer dan 10.000 klanten en 850 leveranciers voorzien van een correcte afhandeling voor hun voorraad. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en snelle oplossing voor al uw logistieke problemen.

Wij zijn trots op het feit dat wij als jong en dynamisch bedrijf inmiddels een begrip zijn geworden binnen de branche. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise beschikken wij over alle takken van sport, waaronder logistiek, in- en verkoop buiten Europa, marketing en financiën. Dit betekent dat u bij ons altijd directe lijnen heeft met uw eigen contactpersoon en binnen 24 uur een antwoord krijgt op al uw vragen.

Bij Zerostock staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit wordt onderstreept door onze score van 5 sterren op de Graydon kredietcheck en onze 2 opeenvolgende FD Gazelle Awards voor hardst groeiende bedrijven. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en leveranciers. Daarom streven wij ernaar om altijd op een persoonlijke en betrokken manier met u samen te werken.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om snel en adequaat te handelen bij uw overvoorraden of restpartijen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat uw voorraad op de juiste plek en op het juiste moment wordt afgehaald en buiten uw afzetmarkt wordt verkocht. Of het nu gaat om een klein of groot project, bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak en een perfecte afhandeling.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw restpartijen? Neem dan gerust contact met ons op! Bij Zerostock staan wij graag voor u klaar.

De professionals van Zerostock!

portretfoto Mickey van den Borst, Inkoop & verkoop Zerostock

Mickey van den Borst

Inkoop & verkoop

portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Pim Reijerink

Inkoop & verkoop

portretfoto Maikel Schaefer, Logistiek en Verkoop Zerostock

Maikel Schaefer

Logistiek en Verkoop

portretfoto Jop Peeters, Warehouse Zerostock

Jop Peeters

Warehouse

Bezoek ons

Adresgegevens

Stationstraat 9, Belfeld
5951AW, Belfeld

Openingstijden

Ma-Vr van 9u-17u
Avonden en zaterdagen op afspraak

Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 74155229
BTW NR: NL859791464B01
IBAN NR: NL38RABO0339995041
BIC: RABONL2U
EORI: NL859791464

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Gamma
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.