Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Machines opkoper

Alle bedrijven hebben er last van, een groot machinepark dat een keer in de zoveel tijd moet worden afgeschreven. Maar waar moet u met uw oude machines naar toe. Omdat het verkopen van tweedehands machines niet uw core business is, besteed u dit natuurlijk liever uit. Hier komt opkoper Zerostock naar boven, wij ontzorgen u van uw verouderde machines en helpen u met de verkoop er van. Heeft u ook een groot machinepark? Wordt het tijd voor een opschoning binnen uw bedrijf en heeft u de behoefte in meer liquiditeit? Benaderd u ons dan gerust voor het opkopen van uw machines. Wij kopen complete machineparken, van schoenmakerijen tot matrassenfabrieken, niets is te gek voor Zerostock.

Wat kopen wij?

Zerostock is dé opkoper van diverse soorten machines. Wij kopen onder andere houtbewerkingsmachines, interne transportmiddelen, metaalbewerkingsmachines en complete productielijnen op. Hieronder vindt u een uitgebreide lijst van de verschillende soorten machines die wij opkopen.

Houtbewerkingsmachines: Wij kopen diverse soorten houtbewerkingsmachines op zoals cirkelzagen, lintzagen, schaafmachines, freesmachines en nog veel meer. Merken die wij opkopen zijn onder andere Altendorf, Felder, SCM en Homag.

Interne transportmiddelen: Wij zijn ook geïnteresseerd in het opkopen van interne transportmiddelen, zoals heftrucks, reachtrucks, stapelaars, palletwagens en orderpickers. Merken die wij opkopen zijn onder andere Toyota, Linde, Hyster en Still.

Metaalbewerkingsmachines: Wij kopen diverse soorten metaalbewerkingsmachines op zoals draaibanken, freesmachines, plasmasnijders, zaagmachines en nog veel meer. Merken die wij opkopen zijn onder andere DMG Mori, Haas, Mazak en Trumpf.

Productielijnen: Heeft u complete productielijnen die niet meer gebruikt worden? Dan zijn wij geïnteresseerd in de opkoop hiervan. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van complete productielijnen en zorgen ervoor dat deze op een verantwoorde manier worden afgevoerd.

Bovenstaande machines en merken zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die wij bieden. Bij Zerostock zijn wij altijd geïnteresseerd in het opkopen van diverse soorten machines en bieden wij eerlijke prijzen voor uw gebruikte machines. Als opkoper van machines zorgen wij ervoor dat u snel van uw machines af bent en bieden wij u een bezemschone oplevering.

Wanneer u ervoor kiest om uw machines aan Zerostock te verkopen, kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Vul het waardebepalingsformulier online in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen. Zo kunt u zich binnen korte tijd weer focussen op uw kernactiviteiten.

Zerostock: opkoper van bijna alles

Bij Zerostock kopen we vrijwel alles op, mits de partij interessant genoeg is voor ons. We richten ons specifiek op zakelijke klanten en niet op particulieren. Naast het opkopen van winkelvoorraad kopen we ook diverse andere goederen op, zoals:

Dit is slechts een selectie van de goederen die we opkopen. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het verkopen van uw goederen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen bespreken of uw partij voor ons interessant genoeg is.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.