Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Verkopen aan Zerostock

Het kan goed voorkomen dat u uw handel wilt verkopen. Zo kunt u in het bezit zijn van een oude voorraad, restpartijen of artikelen die seizoensgebonden zijn. Het is goed om te weten dat u dan uw handel kunt verkopen aan Zerostock. Wij zijn specialist in opkopen en u kunt bijna alles aan ons verkopen. Op deze pagina geven wij u informatie over de handel die u aan ons kunt verkopen. Daarnaast vertellen we u hier graag meer over de redenen waarom Zerostock de beste partij is om uw handel aan te verkopen.

Wilt u snel en gemakkelijk uw voorraad verkopen? Dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres! Wij zijn dé opkoper die alles opkoopt, van bedrijfsinventaris tot restpartijen en van b-keuze goederen tot transportschade. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies hoe wij u het beste kunnen helpen en hoe wij uw voorraad op de meest efficiënte wijze kunnen verkopen.

Bedrijfsinventaris verkopen

Zerostock is de opkoper voor uw bedrijfsinventaris. Denk hierbij aan meubilair, machines, gereedschap en elektronica. Wij bieden u een eerlijke prijs voor uw gebruikte bedrijfsinventaris en zorgen voor een snelle afhandeling van de verkoop.

Ook palletstellingen, magazijnkratten, legbordstellingen of winkelinventaris kunt u verkopen aan opkoper Zerostock.

Allereerst zijn er de standaard kantoorinventarissen zoals bureaus, stoelen, kasten en verlichting. Ook hierin zijn er verschillende soorten zoals ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en design kasten. Daarnaast kun je ook denken aan ICT-inventarissen zoals computers, laptops, servers en printers. Hierbij is het belangrijk om te weten dat het vanwege privacygevoelige informatie verstandig is om eerst de harde schijven te wissen voordat je deze verkoopt. Of u nu uw bedrijfsmeubilair aan wil verkopen, van bijvoorbeeld merken als Herman Miller, Vitra of Ahrend. Of dat u de inrichting van uw metaalbewerkingsbedrijf wil verkopen aan opkoper Zerostock, wij zijn breed georiënteerd.

Naast kantoor- en ICT-inventarissen zijn er ook specifieke bedrijfsinventarissen die verkocht kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld horecabenodigdheden zoals keukenapparatuur, tafels en stoelen. Maar ook bouwmaterialen, machines en gereedschappen kunnen verkocht worden aan Zerostock. Het is belangrijk om te weten dat deze inventarissen wel in goede staat moeten zijn om verkocht te kunnen worden.

Ten slotte zijn er ook nog de bedrijfsinventarissen die specifiek zijn voor bepaalde branches. Zoals bijvoorbeeld medische inventarissen voor ziekenhuizen, tandartsen en huisartsenpraktijken. Maar ook winkelinventarissen zoals kledingrekken, spiegels en paskamers kunnen verkocht worden aan Zerostock.

Voorraad verkopen

Heeft u een overschot aan voorraad en wilt u deze snel en efficiënt verkopen? Zerostock is de opkoper die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten voorraden, zoals kleding, speelgoed, cosmetica, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

Als het gaat om het verkopen van voorraden, zijn er verschillende soorten voorraden die mensen aan opkoper Zerostock kunnen verkopen. Dit omvat onder meer:

 1. Overstock – dit zijn producten die nog steeds in de voorraadkamer liggen en waarvan de vraag minder is dan verwacht. Deze voorraad kan een bedrijf veel geld kosten, omdat ze ruimte in beslag nemen en niet verkopen.
 2. Restanten – dit zijn producten die niet volledig zijn verkocht, maar waarvan de vraag is afgenomen. Deze restanten kunnen vaak niet meer tegen de volledige prijs worden verkocht en nemen ruimte in beslag die beter kan worden gebruikt.
 3. Seizoensgebonden voorraad – dit zijn producten die alleen in bepaalde seizoenen of periodes populair zijn. Als het seizoen voorbij is, kan het moeilijk zijn om deze producten te verkopen. Het is beter om deze seizoensgebonden voorraden te verkopen aan een opkoper als Zerostock in plaats van ze op te slaan voor volgend jaar.
 4. Beschadigde voorraad – dit zijn producten die beschadigd zijn geraakt tijdens het transport, opslag of verwerking. Beschadigde voorraden kunnen niet meer tegen de volledige prijs worden verkocht, en het is beter om ze te verkopen aan een opkoper die nog steeds waarde kan halen uit deze producten.

Door deze verschillende soorten voorraden te verkopen aan opkoper Zerostock, kunnen bedrijven ruimte in hun voorraadkamer vrijmaken en hun kapitaal opnieuw investeren in andere delen van hun bedrijf. Bovendien kan Zerostock deze voorraden opkopen tegen een prijs die nog steeds winstgevend is voor het bedrijf, en ze verkopen aan andere bedrijven die deze voorraden nog steeds kunnen gebruiken.

B-keuze goederen verkopen

Als opkoper van b-keuze goederen bieden wij u een uitstekende oplossing. Wij kopen deze goederen op en zorgen voor een passende bestemming, waardoor u er toch nog iets aan verdient.

B-keuze artikelen zijn producten die om verschillende redenen niet meer als nieuwe producten kunnen worden verkocht. Er zijn verschillende soorten B-keuze artikelen die opkoper Zerostock graag inkoopt.

Ten eerste zijn er producten die lichte beschadigingen hebben opgelopen tijdens het transport of tijdens de opslag in het magazijn. Dit kunnen bijvoorbeeld deuken, krassen of beschadigingen aan de verpakking zijn. Omdat deze producten niet meer als nieuw kunnen worden verkocht, worden ze vaak als B-keuze aangeboden.

Een andere reden waarom producten als B-keuze worden aangemerkt, is omdat ze uit een oude collectie komen. In dit geval is er niets mis met het product zelf, maar past het niet meer binnen het huidige assortiment. Hierdoor kan het product niet meer als nieuw worden verkocht en wordt het als B-keuze aangeboden.

Ook zijn er producten die teruggestuurd zijn door klanten. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat het product niet aan de verwachtingen van de klant voldeed, of omdat het product beschadigd was bij ontvangst. Deze producten worden vaak als B-keuze aangeboden, omdat ze niet meer als nieuw kunnen worden verkocht.

Opkoper Zerostock is gespecialiseerd in het inkopen van B-keuze artikelen en biedt bedrijven een oplossing om deze artikelen toch nog te verkopen. Door het opkopen van deze producten kunnen bedrijven ruimte maken in hun magazijn en weer investeren in nieuwe producten. Zerostock zorgt ervoor dat deze B-keuze artikelen weer een nieuwe bestemming krijgen, bijvoorbeeld via de verkoop aan klanten die op zoek zijn naar goedkopere producten.

Als bedrijf kunt u uw B-keuze artikelen gemakkelijk verkopen aan opkoper Zerostock. Door het verkopen van deze artikelen aan een opkoper kunt u ruimte maken in uw magazijn en uw voorraad opschonen. Opkoper Zerostock biedt een eerlijke prijs voor uw B-keuze artikelen en zorgt voor een snelle afhandeling van de verkoop.

Transportschade/ verkopen

Heeft u te maken gehad met transportschade en wilt u de beschadigde goederen verkopen? Zerostock is de opkoper die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van beschadigde goederen, zoals elektronica, witgoed en meubels.

Transportschade kan op verschillende manieren ontstaan en kan leiden tot aanzienlijke verliezen voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het kantelen van een vrachtauto tijdens het transport, een brand of waterschade als gevolg van een ongeval, of het omvallen van pallets door verkeerd stapelen. Ook kan het voorkomen dat producten beschadigd raken tijdens het laden en lossen met een heftruck. Dit kan leiden tot krassen, deuken, barsten of zelfs volledige breuken in de producten.

Bedrijven die te maken hebben met transportschade kunnen deze het beste verkopen aan een betrouwbare opkoper zoals Zerostock. Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten goederen en is altijd op zoek naar nieuwe voorraden, inclusief goederen met transportschade. Door deze goederen te verkopen aan Zerostock, kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten en tegelijkertijd verliezen beperken.

Restpartijen verkopen

Als opkoper van restpartijen bieden wij u een uitstekende oplossing. Wij kopen uw restpartijen op en zorgen voor een passende bestemming, waardoor u er toch nog iets aan verdient. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld seizoensgebonden artikelen, producten met een korte houdbaarheidsdatum of overtollige voorraden.

enkele voorbeelden:

 • Einde reeks partijen verkopen
 • Partijhandel verkopen
 • Seizoensgebonden artikelen verkopen
 • Verpakkingswisselingen verkopen
 • Overproductie verkopen

u kunt alle soorten restanten verkopen aan opkoper Zerostock.

Faillissement/bedrijfsbeëindiging/bedrijf stoppen

Als opkoper van faillissementen bieden wij u een uitstekende oplossing. Wij kopen de inventaris en voorraad op van bedrijven die failliet zijn gegaan en zorgen voor een passende bestemming. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten goederen, zoals kleding, elektronica, meubilair en machines. Wanneer de curator wordt aangesteld om de inboedel van het faillissement te liquideren wordt regelmatig Zerostock ingeschakeld. wij bezichtigen op locatie en brengen een bieding uit op het faillissement, waarna wij bezemschoon opleveren binnen de afgesproken termijn.

Rollend materieel / machines verkopen

Zerostock is ook uw opkoper voor rollend materieel. Hierbij kunt u denken aan auto’s, vrachtwagens, heftrucks, graafmachines en nog veel meer. Wij bieden u een eerlijke prijs voor uw rollend materieel en zorgen voor een snelle afhandeling van de verkoop.

U kunt bij opkoper Zerostock terecht voor het verkopen van uw:

 • Heftrucks verkopen
 • Bedrijfswagens verkopen
 • Reachtrucks verkopen
 • Interne transportmiddelen verkopen
 • (Elektrische)pompwagens verkopen

Kortom, Zerostock is dé opkoper voor al uw voorraden en helpt u bij het verkopen van uw restpartijen voorraad.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Canenco
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.