Verkopen aan Zerostock

Het kan goed voorkomen dat u uw handel wilt verkopen. Zo kunt u in het bezit zijn van een oude voorraad, restpartijen of artikelen die seizoensgebonden zijn. Het is goed om te weten dat u dan uw handel kunt verkopen aan Zerostock. Wij zijn specialist in opkopen en u kunt bijna alles aan ons verkopen. Op deze pagina geven wij u informatie over de handel die u aan ons kunt verkopen. Daarnaast vertellen we u hier graag meer over de redenen waarom Zerostock de beste partij is om uw handel aan te verkopen.

Waarom uw handel verkopen aan Zerostock

Bij Zerostock zijn we er trots op dat we u geheel kunnen ontzorgen in het verkoopproces van uw producten. Dat doen we als volgt. Allereerst kunt u via ons waardebepalingsformulier uw goederen of andere handel aanmelden. Vervolgens sturen we u, vaak op dezelfde dag, een passende bieding toe. Als u akkoord gaat met ons bod komen we voor een bezichtiging bij u lang. We controleren de handel dan volledig. Als alles in orde is betalen we binnen 24 uur de factuur. Ook zorgen we ervoor dat u binnen 48 uur van uw goederen af bent. We komen deze zelf ophalen. Hierdoor beschikt u snel over de liquide middelen om in uw onderneming te herinvesteren.

Daarnaast gaan we nog een stap verder om u te helpen bij de verkoop van uw goederen. Indien u dat wenst leveren we uw bedrijfshal of bedrijfsruimte bezemschoon op nadat we uw handel zijn op komen halen. Zo kunt u zich bezig houden met ondernemen.Wat verkoopt Zerostock?

 
Activa laten opkopen - Zerostock, wij kopen uw voorraden!

Activa

Inventaris laten opkopen - Zerostock, wij kopen uw voorraden!

Inventaris

Partijen en restanten laten opkopen - Zerostock, wij kopen uw voorraden!

Partijen en restanten

 

Onze partners

Revolution Slider Error: Slider with alias partners not found.
Maybe you mean: 'New' or 'New1' or 'home-video' or 'opkoper' or 'machines' or 'algemeen'

Wat kunt u verkopen aan Zerostock?

U kunt bijna alles aan Zerostock verkopen. We richten ons echter wel op grotere, zakelijke partijen en niet op particulieren. Binnen de zakelijke markt kunnen we onze interessegebieden onderverdelen in een aantal categorieën.

Activa verkopen

Allereerst zijn we geïnteresseerd in activa die u te koop aan biedt. Hierbij kunt u denken aan:

Inventaris verkopen

Daarnaast koopt Zerostock ook graag inventarissen van u over. U kunt hierbij denken aan het verkopen van de volgende partijen:

Partijen en restanten verkopen

Tot slot kunt u ook voor de verkoop van partijen en restanten bij Zerostock terecht. U kunt hierbij denken aan:

Redenen voor handel verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het willen verkopen van uw handel. Zoals eerder al aangegeven kunt u met een oude restvoorraad zitten of met seizoensgebonden producten die u niet meer kunt verkopen. Maar er zijn nog meer redenen voor het willen verkopen van uw goederen. Zo kan er bij een faillissement snel een bedrijfsinventaris verkocht moeten worden om schuldeisers te kunnen afbetalen. Daarnaast kan Zerostock bij een dreigend Faillissement helpen dit te voorkomen. Door uw cashflow een boost te geven met snel geld uit de verkoop van goederen kan een faillissement worden tegengegaan.

Dit is ons opkoopproces

Gratis online waardebepaling. Binnen 24 uur reactie - Zerostock, wij kopen uw voorraden!
1

Invullen

Vul het waardebepalingsformulier in, binnen 24 uur nemen we contact op
Binnen 2 dagen maken wij met u een afspraak. Zerostock, wij kopen uw voorraden!
2

Bieding

Wij doen binnen 12 uur een passende bieding op uw partij
Betaling, wij voorzien u direct van onze bieding. Zerostock, wij kopen uw voorraden!
3

Betaling

Betaling binnen 1 uur
Transport, wij zorgen dat uw goederen naar onze opslag worden getransporteerd. Zerostock, wij kopen uw voorraden!
4

Afhalen

Wij komen binnen 48 uur de goederen afhalen

Meer weten?