Naar de inhoud
24/7 bereikbaar via whatsapp
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Wat is partijhandel

Partijhandel is de handel in goederen in grote hoeveelheden, vaak tegen sterk verlaagde prijzen. Het gaat hierbij om de verkoop van een grote hoeveelheid producten in één keer, in plaats van individuele items. Partijhandel is een belangrijk onderdeel van de handel in goederen en biedt bedrijven de mogelijkheid om grote hoeveelheden producten tegen sterk verlaagde prijzen in te kopen, terwijl verkopers snel grote hoeveelheden producten kunnen verkopen en hun voorraad snel kunnen verminderen. In deze FAQ-pagina zullen we de belangrijkste kenmerken van partijhandel bespreken en enkele veelgestelde vragen over dit onderwerp beantwoorden.

Wat is partijhandel?

Partijhandel is de handel in goederen in grote hoeveelheden, vaak tegen sterk verlaagde prijzen. Deze goederen worden verkocht in partijen, wat betekent dat een koper een grote hoeveelheid producten koopt in plaats van individuele items.

Wat voor soort goederen worden verhandeld in partijhandel?

Er kunnen verschillende soorten goederen worden verhandeld in partijhandel, zoals kleding, schoenen, speelgoed, huishoudelijke artikelen, voedsel, elektronica en meer. Deze goederen kunnen afkomstig zijn van overproductie, geannuleerde orders, geretourneerde goederen, faillissementsvoorraden en meer.

Wie koopt goederen in partijhandel?

Bedrijven zijn de belangrijkste kopers van goederen in partijhandel, omdat ze vaak grote hoeveelheden van dezelfde producten nodig hebben voor hun bedrijfsactiviteiten. Deze bedrijven kunnen kleinere detailhandelaren zijn die de producten verkopen aan consumenten, of groothandelaren die de producten doorverkopen aan andere bedrijven.

Waarom wordt er gehandeld in partijen?

Partijhandel biedt een aantal voordelen, zoals het kopen van grote hoeveelheden tegen sterk verlaagde prijzen en het minimaliseren van de logistieke kosten. Voor verkopers kan het verkopen van producten in partijen betekenen dat ze snel grote hoeveelheden producten kunnen verkopen en hun voorraad snel kunnen verminderen.

Waar kan ik goederen in partijhandel kopen?

Partijhandel kan worden gekocht van groothandelaren, exporteurs, veilinghuizen, en soms ook rechtstreeks van fabrikanten. Er zijn ook online platforms waarop kopers en verkopers goederen in partijen kunnen verhandelen.

Conclusie

Partijhandel is een belangrijk aspect van de handel in goederen en biedt bedrijven de mogelijkheid om grote hoeveelheden producten tegen sterk verlaagde prijzen te kopen. Voor verkopers kan het verkopen van goederen in partijen betekenen dat ze snel grote hoeveelheden producten kunnen verkopen en hun voorraad snel kunnen verminderen. Als koper is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kopen van goederen in partijhandel, zoals de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de verkoper.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.