Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Uw handel laten opkopen in België door Zerostock

Zaken doen met een opkoper is voor veel bedrijven nog nieuw en spannend, opkoper Zerostock verzorgt voor u het hele traject op een open en transparante manier. Dit doen we in Nederland maar we zijn ook actief in België. U kunt uw goederen aanbieden middels het waardebepalingsformulier, vervolgens krijgt u van ons een passende bieding, komen wij bezichtigen, betalen wij vooruit en komen wij de goederen ophalen. Wij garanderen dat het hele proces professioneel en transparant verloopt. Zodat u weet met wie u te maken heeft en hoe het proces eruit ziet. Zerostock wil gezien worden als een betrouwbare zakenpartner, waar ondernemers terecht kunnen voor advies over hun mogelijkheden voor verkoop en liquidatie van voorraden. Daarom presenteren wij onszelf en onze diensten graag in een open en transparante manier. Wij bieden een snelle, veilige en vriendelijke uitkoopdienst in België die u in staat stelt verder te gaan met uw bedrijfsplannen zonder zorgen over uw huidige inventaris. Bij Zerostock kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent en dat het proces professioneel verloopt.

Opkoper België we zijn actief in:

Staat uw regio er niet tussen? Geen probleem vul gewoon waardebepaling formulier in op onze site en wij nemen binnen 24 uur contact op. Wij kopen onderandere bedrijfsinventaris, B-keuze goederen, restpartijen, faillissementen, horeca inventaris, stellingen eigenlijk een opkoper voor alles. Zerostock Belgie wil u een snelle, betrouwbare en professionele service bieden. Wij kopen gemakkelijk goederen in uit het hele land.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Gamma
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.