Machines opkopen


Alle bedrijven hebben er last van, een groot machinepark dat een keer in de zoveel tijd moet worden afgeschreven. Maar waar moet u met uw oude machines naar toe. Omdat het verkopen van tweedehands machines niet uw core business is, besteed u dit natuurlijk liever uit. Hier komt opkoper Zerostock naar boven, wij ontzorgen u van uw verouderde machines en helpen u met de verkoop er van. Heeft u ook een groot machinepark? Wordt het tijd voor een opschoning binnen uw bedrijf en heeft u de behoefte in meer liquiditeit? Benaderd u ons dan gerust voor het opkopen van uw machines. Wij kopen complete machineparken, van schoenmakerijen tot matrassenfabrieken, niets is te gek voor Zerostock.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?