Partijhandel verkopen


Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van grote partijen die uw magazijn vullen en wilt u deze partijhandel ook liever laten opkopen in plaats van opslaan? Grote partijen oude voorraad verkopen is voor veel bedrijven een probleem. Oude partijhandel zorgt vaak voor overbernutte opslagcapaciteit, dit gaat vaak gepaard met hoge opslagkosten. Om dit tegen te gaan wordt langer liggende partijhandel vaak opgekocht door opkoper Zerostock. Met onze jarenlange ervaring en klantenbestand weten wij raad met uw oude partijhandel. Of het nu om kleine of om grote partijen gaat, niets is voor Zerostock te gek.

Wilt u ook uw partijhandel laten opkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?

Nederlands