Partijen opkopen

Heeft uw bedrijf een groot magazijn waar grote partijen opgestald liggen? Liggen deze partijen u in de weg en moet u ruimte maken? Dan kunt u uw partijhandel verkopen aan een opkoper. De ruimte die partijhandel inneemt kan u de nodige ruimtelijke en logistieke problemen opleveren. Zerostock is een opkoper gespecialiseerd in grote partijen opkopen. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het ontzorgen van bedrijven bij het laten opkopen van hun partijhandel partijen.

Partij opkopers Zerostock

Bij Zerostock kunnen we u ontzorgen bij het opkopen van uw partijen. Door onze werkwijzen heeft u snel weer ruimte in uw magazijn en kunt u verder met ondernemen. Onze werkwijze gaat als volgt. Middels onze unieke waardebepalingsformulier meldt u uw partij of partijen aan. In de meeste gevallen nemen wij diezelfde dag nog contact met u op. U ontvangt dan van ons een persoonlijk, realistisch aanbod om uw partijhandel op te kopen. Bent u akkoord met ons aanbod? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om uw partij te bezichtigen. We controleren dan of alles aanwezig is en of er geen gebreken zijn aan de handel.

Als alles akkoord is maken we de deal voor uw partij rond. We betalen de factuur voor uw partijen altijd vooraf. Hiermee nemen we alle onzekerheden die er van uw kant zouden kunnen ontstaan weg. Daarnaast betalen we altijd binnen 24 uur. Hierdoor beschikt u snel weer over de liquide middelen die u op dat moment mogelijk hard nodig heeft. Daarnaast zorgen we dat u weer snel de ruimte in uw magazijn heeft. Binnen 48 uur komen we de partij of partijen bij u ophalen. U heeft dan weer snel ruimte voor andere goederen in uw magazijn.

Partij laten opkopen: waarom?

Het laten opkopen van uw partijhandel heeft een aantal voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat er weer snel de nodige ruimte ontstaat in het magazijn van uw bedrijf. Daarnaast kan het laten opkopen van uw restpartijen er ook voor zorgen dat u snel de nodige liquide middelen in handen heeft voor uw bedrijf. Vooral in financieel lastige tijden waarin u bijvoorbeeld een seizoensgebonden winkelvoorraad niet kwijt kunt raken biedt Zerostock als opkoper partijhandel uitkomst voor uw onderneming.

Er kunnen uiteraard nog veel meer redenen zijn voor het willen laten opkopen van uw partijhandel door een opkoper. Zo kan er ook sprake zijn van winkeldochters opkopen.

Zerostock: opkoper van bijna alles

Zerostock koopt echter niet alleen uw partijhandel op. We specialiseren ons in het opkopen van bijna alle grote zakelijke partijen. Onze specialiteiten zijn het opkopen van activa, inventarissen, partijen restanten. Wij zijn daarmee dan ook niet geïnteresseerd in kleine, veelal particulier aangeboden partijen. Ter inspiratie kunt u onder andere denken aan:

Partijhandel opkopen? Neem contact met ons op

Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend een waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit.

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina.

Meer weten?