Opkoper restanten

Wanneer u in uw magazijn hele grote hoeveelheden restanten heeft dan is dit niet gunstig. Allereerst nemen de restanten enorm veel ruimte in. Daarnaast kan het in het geval van seizoensproducten betekenen dat u ook niets meer aan de restanten heeft. Een opkoper restanten kan dan uitkomst bieden. Zerostock is opkoper van restpartijen en andere soorten restanten.

Zerostock: Opkoper van al uw restanten

Wanneer u een grote actie heeft gehad waarbij u veel producten heeft ingeslagen dan hoopt u natuurlijk dat u geen restanten overhoudt. Bij Zerostock begrijpen we echter dat de realiteit niet altijd zo rooskleurig is. Wanneer een actie minder goed verloopt dan u had verwacht kan het zomaar zijn dat u met veel restanten zit. Als opkoper van restanten zien wij hier juist handel in. Dat is gunstig voor u, want hierdoor heeft u een andere route om toch van uw restanten af te komen. Bij Zerostock hebben we bij elkaar al flink wat jaren ervaring met het opkopen van restanten en andere soorten partijen. We doen dat al jaren met succes en door onze snelle formule ontzorgen we u.

Werkwijze bij opkopen restanten

Wanneer u in de situatie zit dat u een grote restpartij hebt waar u vanaf wilt, dan wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Met ons waardebepalingsformulier zet u hiervoor de eerste stap. Op dit formulier meldt u uw restanten aan en vult u uw gegevens in. We informeren gelijk naar uw vraagprijs en de afhaallocatie van de restanten. Vervolgens nemen we binnen 24 uur contact met u op over uw aanmelding. Als we geïnteresseerd zijn in uw restanten doen we binnen 12 uur een passende bieding op uw partij. Als onderdeel van het proces komen we persoonlijk bij u langs om uw restanten te bekijken en controleren.

Wanneer alles in orde is kopen we uw restanten op en maken we de deal rond. We betalen binnen 24 uur, dat is voor u wel zo prettig. Zeker in een situatie waarin u snel liquide middelen nodig heeft is dit van belang. We zorgen niet alleen dat u snel geld heeft, we halen uw restanten ook snel op. Dit doen we binnen 48 uur.  U kunt zich dan bezig houden met wat voor u echt belangrijk is, ondernemen. Daarnaast heeft u zo min mogelijk omkijken naar het opkoopproces omdat wij dit voor u volledig uit handen nemen.

Opkoper van bijna alles

Naast opkoper van restanten kopen we bij Zerostock nog veel meer op. We zijn vooral geïnteresseerd in grote partijen opkopen en interesseren ons niet voor particuliere aanbieders. Naast opkoper restanten zijn we ook actief in:

Restanten laten opkopen door zerostock

Restanten verkopen aan Zerostock is dus bij uitstek de meest geschikte optie voor u wanneer u van uw restanten af wilt. Maar we kunnen ons voorstellen dat u nog wat vragen heeft. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met de opkopen van uw restanten.

Meer weten?