RETOURGOEDEREN OPKOPEN

Goederen die niet aan de eisen van klanten voldoen, komen meestal retour. Dat betekent dat je de producten niet meer als echt nieuw kunt verkopen. Je kunt deze producten via ons een tweede kans geven, omdat wij retourgoederen opkopen. Heb jij regelmatig retourgoederen en wil je ze tegen een eerlijke prijs een tweede kans geven? Zerostock biedt je een goede koopsom, vlotte afvoer en snelle betaling.

REDENEN RETOUR

Klanten kunnen om allerlei redenen producten retour sturen. Producten voldoen dan niet helemaal aan hun verwachtingen, bijvoorbeeld omdat de afmetingen anders zijn of de kleur afwijkt. Het is ook mogelijk dat de producten stuk zijn of dat de verpakking is beschadigd. Natuurlijk bied je je klanten de beste service, maar dit betekent dat jij met voorraden retourgoederen komt te zitten. Geen nood, omdat wij al jouw retourgoederen opkopen. 

TWEEDE KANS BIJ RETOURGOEDEREN OPKOPEN

We zijn allemaal doordrongen van het feit dat alleen een circulaire economie toekomst heeft. Met andere woorden, het opnieuw en duurzaam gebruiken van goederen heeft hoge prioriteit. Omdat wij retourgoederen opkopen, dragen wij bij aan deze circulaire economie. Zo gaan we kapitaalvernietiging tegen en bovendien is het ook goed voor jouw portemonnee. Wij geven je namelijk een mooie vergoeding. 

STAAT VAN DE RETOURGOEDEREN

Als we retourgoederen opkopen, kijken we naar de staat van de producten en hun verpakking. Zerostock maakt hierin onderscheid tussen A-keus, B-keus en C-keus. De retourgoederen worden verdeeld op basis van de schade aan de verpakking of het product zelf. Producten uit de A-keus categorie hebben alleen verpakkingsschade. Producten uit de B-keus categorie hebben een lichte beschadiging zoals een kras of deuk. Producten uit de C-keus categorie hebben een duidelijk zichtbare schade. Omdat wij alle retourgoederen opkopen, stellen we vooraf vast in welke categorie de retourgoederen vallen. 

ONDERSCHEID IN RETOURGOEDEREN

Alle retourgoederen worden door ons verdeeld in de volgende categorieën:  

  • A-keus: alleen verpakkingsschade; de producten zijn nieuw, maar de verpakking is open geweest of licht beschadigd 
  • B-keus: de producten zijn nieuw maar kunnen een lichte beschadiging hebben zoals een kras of deuk 
  • C-keus: de producten zijn nieuw maar kunnen een duidelijk zichtbare schade hebben


Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

Meer weten?