Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

ICT en electronica opkoper

Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van grote partijen ICT die u wil laten opkopen? Grote partijen oude ICT verkopen is voor veel bedrijven een probleem. Op ICT is vaak privacy gevoelige informatie te vinden. Deze dienen professioneel gewiped en gewist te worden, echter welk bedrijf doet dit en koopt ook nog uw oude ICT en electronica op? Juist ja, dit doet Zerostock voor u. Wij kopen uw oude ICT op, wipen deze op professionele wijze en geven deze op circulaire wijze een tweede leven.

Wat kopen wij?

Als u op zoek bent naar een opkoper voor uw oude ICT apparatuur, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij kopen diverse soorten ICT apparatuur op, waaronder:

  1. Servers: Wij kopen verschillende soorten servers op, zoals rack servers, tower servers en blade servers. Merken zoals Dell, HP, IBM en Cisco zijn bij ons van harte welkom.
  2. Laptops: Of u nu een paar laptops of een grote partij wilt verkopen, wij staan voor u klaar. Merken zoals HP, Lenovo, Dell en Apple zijn bij ons altijd welkom.
  3. PC’s: Wij kopen ook desktop computers op, zowel in bulk als per stuk. Merken zoals HP, Dell en Lenovo zijn bij ons van harte welkom.
  4. Mobiele telefoons: Ook uw oude mobiele telefoons kunt u bij ons verkopen. Of het nu gaat om Apple iPhones, Samsung Galaxy’s of andere merken, wij zijn geïnteresseerd.
  5. Tablets: Wij kopen ook diverse soorten tablets op, zoals iPads en Android tablets van verschillende merken.
  6. Netwerkapparatuur: Heeft u oude netwerkapparatuur zoals routers, switches en firewalls die u niet meer gebruikt? Wij kopen deze graag van u over.

Bij Zerostock zijn we geïnteresseerd in diverse merken en modellen. Van Apple tot Samsung en van Dell tot HP, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten ICT apparatuur die u wilt verkopen. Wij maken het verkoopproces gemakkelijk en bieden u een snelle en efficiënte manier om uw oude ICT apparatuur te verkopen. Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw oude ICT apparatuur te verkopen aan een betrouwbare opkoper zoals Zerostock.

Laat uw ICT wisseling niet leiden tot onnodige opslagkosten, maar verkoop uw ICT op een betrouwbare manier, waardoor u de garantie heeft dat er geen privacygevoelige informatie op straat beland.

Het verkopen van ICT en electronica aan Zerostock

Wilt u ook uw ICT of electronica laten opkopen, klik dan hier voor een gratis waardebepalingsformulier en laat uw voorraad ICT opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.