Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partij opkoper

Heeft uw bedrijf een groot magazijn waar grote partijen opgestald liggen? Liggen deze partijen u in de weg en moet u ruimte maken? Dan kunt u uw voorraad kwijt aan een opkoper. De ruimte die de partijgoederen bij u inneemt, kunt u de nodige ruimtelijke en logistieke problemen opleveren. Zerostock is een opkoper gespecialiseerd in grote partijen opkopen. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het ontzorgen van bedrijven bij het laten opkopen van hun partijhandel partijen

Zerostock als partij opkopers

Bij Zerostock kunnen we u ontzorgen bij het opkopen van uw partijen. Door onze werkwijzen heeft u snel weer ruimte in uw magazijn en kunt u verder met ondernemen. Onze werkwijze gaat als volgt. Middels onze unieke waardebepalingsformulier meldt u uw partij eenvoudig bij ons aan. In de meeste gevallen nemen wij diezelfde dag nog contact met u op. U ontvangt dan van ons een persoonlijk, realistisch aanbod om uw voorraad op te kopen. Bent u akkoord met ons aanbod? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om uw partij te bezichtigen. We controleren dan of alles aanwezig is en of er geen gebreken zijn aan de handel.

Als alles akkoord is maken we de deal voor uw partij rond. We betalen de factuur voor uw partijgoederen altijd vooraf. Hiermee nemen we alle onzekerheden die er van uw kant zouden kunnen ontstaan weg. Daarnaast betalen we altijd binnen 24 uur. Hierdoor beschikt u snel weer over de liquide middelen die u op dat moment mogelijk hard nodig heeft. Daarnaast zorgen we dat u weer snel de ruimte in uw magazijn heeft. We streven ernaar om binnen 48 uur komen we de partij bij u op te komen halen. U heeft dan weer snel ruimte voor andere goederen in uw magazijn.

Waarom kiezen voor partij opkoop?

Partij opkoop brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het ervoor dat er weer snel de nodige ruimte ontstaat in het magazijn van uw bedrijf. Daarnaast kan het laten opkopen van uw restpartijen er ook voor zorgen dat u snel de nodige liquide middelen in handen heeft voor uw bedrijf. Vooral in financieel lastige tijden waarin u bijvoorbeeld een seizoensgebonden winkelvoorraad niet kwijt kunt raken biedt Zerostock als opkoper van partijgoederen de uitkomst voor uw onderneming.

Er kunnen uiteraard nog veel meer redenen zijn voor het willen laten opkopen van uw overvoorraad door een opkoper. Zo kan er ook sprake zijn van winkeldochters opkopen.

Voor wat kunt u bij ons terecht voor partij opkoop?

Zerostock koopt op in binnen diverse branches. We zijn gespecialiseerd in het opkopen van bijna alle grote zakelijke partijen. Onze specialiteiten zijn het opkopen van activa, inventarissen, partijen restanten. Wij zijn daarmee dan ook niet geïnteresseerd in kleine, veelal particulier aangeboden partijen. Ter inspiratie kunt u onder andere denken aan:

Kies voor Zerostock voor al uw partij opkoop

Bent u geïnteresseerd in partij opkoop door Zerostock? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend een waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit.

U kunt online waardebepaling invullen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in, WhatsApp ons of stel ze per mail/telefoon via onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Wat is partij opkoop?

Partij opkoop betreft de aankoop van overtollige voorraden, restpartijen of faillissementsgoederen van bedrijven. Zerostock biedt hiervoor een eerlijke prijs en zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van de transactie.

Welke soorten goederen zijn geschikt voor partij opkoop?

We zijn geïnteresseerd in een breed scala aan goederen, waaronder kleding, elektronica, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Onze ervaren opkoper evalueert de goederen en doet een passend bod.

Hoe kan ik mijn goederen aanbieden voor partij opkoop?

Het is eenvoudig! Vul het contactformulier in op onze website, of neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail. We bespreken de details en zorgen voor een vlotte transactie.

Hoe snel kan de partij opkoop geregeld worden?

Bij Zerostock streven we ernaar om elke partij opkoop transactie zo snel mogelijk te regelen, vaak binnen enkele werkdagen na het eerste contact.

Wat gebeurt er na de partij opkoop transactie?

Na een succesvolle opkoop transactie zorgen wij voor de logistiek en het transport van de goederen naar onze locatie. U ontvangt een bevestiging en de afgesproken betaling.

Waarom zou ik kiezen voor Zerostock voor partij opkoop?

Met jarenlange ervaring in de branche, biedt Zerostock betrouwbare, professionele en snelle service. Onze transparante aanpak en competitieve prijzen maken ons tot een voorkeurspartner voor vele bedrijven.

Kan ik een offerte krijgen voor partij opkoop?

Ja, wij bieden vrijblijvende offertes voor opkoop. Neem contact met ons op met details over uw goederen en we zullen een eerlijk en competitief bod doen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.