Naar de inhoud
24/7 bereikbaar via whatsapp
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partijen opkoper

Heeft uw bedrijf een groot magazijn waar grote partijen opgestald liggen? Liggen deze partijen u in de weg en moet u ruimte maken? Dan kunt u uw partijhandel verkopen aan een opkoper. De ruimte die partijhandel inneemt kan u de nodige ruimtelijke en logistieke problemen opleveren. Zerostock is een opkoper gespecialiseerd in grote partijen opkopen. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het ontzorgen van bedrijven bij het laten opkopen van hun partijhandel partijen.

Partij opkopers Zerostock

Bij Zerostock kunnen we u ontzorgen bij het opkopen van uw partijen. Door onze werkwijzen heeft u snel weer ruimte in uw magazijn en kunt u verder met ondernemen. Onze werkwijze gaat als volgt. Middels onze unieke waardebepalingsformulier meldt u uw partij of partijen aan. In de meeste gevallen nemen wij diezelfde dag nog contact met u op. U ontvangt dan van ons een persoonlijk, realistisch aanbod om uw partijhandel op te kopen. Bent u akkoord met ons aanbod? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om uw partij te bezichtigen. We controleren dan of alles aanwezig is en of er geen gebreken zijn aan de handel.

Als alles akkoord is maken we de deal voor uw partij rond. We betalen de factuur voor uw partijen altijd vooraf. Hiermee nemen we alle onzekerheden die er van uw kant zouden kunnen ontstaan weg. Daarnaast betalen we altijd binnen 24 uur. Hierdoor beschikt u snel weer over de liquide middelen die u op dat moment mogelijk hard nodig heeft. Daarnaast zorgen we dat u weer snel de ruimte in uw magazijn heeft. Binnen 48 uur komen we de partij of partijen bij u ophalen. U heeft dan weer snel ruimte voor andere goederen in uw magazijn.

Partij laten opkopen: waarom?

Het laten opkopen van uw partijhandel heeft een aantal voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat er weer snel de nodige ruimte ontstaat in het magazijn van uw bedrijf. Daarnaast kan het laten opkopen van uw restpartijen er ook voor zorgen dat u snel de nodige liquide middelen in handen heeft voor uw bedrijf. Vooral in financieel lastige tijden waarin u bijvoorbeeld een seizoensgebonden winkelvoorraad niet kwijt kunt raken biedt Zerostock als opkoper partijhandel uitkomst voor uw onderneming.

Er kunnen uiteraard nog veel meer redenen zijn voor het willen laten opkopen van uw partijhandel door een opkoper. Zo kan er ook sprake zijn van winkeldochters opkopen.

Zerostock: opkoper van bijna alles

Zerostock koopt echter niet alleen uw partijhandel op. We specialiseren ons in het opkopen van bijna alle grote zakelijke partijen. Onze specialiteiten zijn het opkopen van activa, inventarissen, partijen restanten. Wij zijn daarmee dan ook niet geïnteresseerd in kleine, veelal particulier aangeboden partijen. Ter inspiratie kunt u onder andere denken aan:

Partijhandel opkopen? Neem contact met ons op

Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend een waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit.

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.