Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partijhandel opkoper

Zerostock: Uw betrouwbare opkoper voor verschillende soorten partijhandel

Zerostock Partijhandel is de perfecte oplossing voor bedrijven die af willen van onverkochte voorraad. Als betrouwbare opkoper bieden wij verschillende soorten partijhandel aan, waardoor u snel en gemakkelijk uw ongewenste voorraad kunt verkopen. In deze webpagina leest u meer over onze diensten en de verschillende soorten partijhandel die wij opkopen.

De voordelen van het laten opkopen van partijhandel

Snelle liquiditeit

Het laten opkopen van partijhandel biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Een van de belangrijkste voordelen is dat het zorgt voor een snelle liquidatie van overtollige voorraad. Soms komt het voor dat een bedrijf een grote hoeveelheid onverkochte producten heeft die ze snel van de hand willen doen. Door de partijhandel te laten opkopen, kunnen ze de voorraad efficiënt liquideren en snel contant geld genereren.

Kostenbesparend

Een ander voordeel van het laten opkopen van partijhandel is kostenbesparing. Het hebben van overtollige voorraad brengt vaak extra kosten met zich mee, zoals opslag- en onderhoudskosten. Door de partijhandel te verkopen, kan uw bedrijf deze kosten verminderen. Zo hoeft u geen geld meer uit te geven aan opslagruimte, verzekeringen of eventuele reparaties van de voorraad.

Laag risico

Daarnaast kan het laten opkopen van partijhandel helpen om risico’s te verminderen. Het hebben van een grote voorraad onverkochte producten brengt altijd het risico met zich mee van waardevermindering of zelfs verlies. Door uw partijhandel op te laten kopen, kan een bedrijf het risico van onverkochte voorraad minimaliseren en mogelijke verliezen voorkomen.

Tijdbesparend

Tot slot stelt het laten opkopen van partijhandel bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Soms kan een bedrijf een partijhandel hebben die niet past bij hun kernassortiment of expertise. In plaats van energie en middelen te besteden aan het beheren van deze voorraad. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf zich richten op de belangrijkste bedrijfsactiviteiten die het meest succesvol zijn voor de onderneming.

Soorten partijhandel die wij opkopen

Bij Zerostock Partijhandel kopen wij diverse soorten partijhandel op. Hieronder vindt u een overzicht van de partijhandel die wij opkopen:

  • Overstock: Als u te veel voorraad heeft ingekocht en deze niet verkocht krijgt, is het zonde om deze ongebruikt te laten liggen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze overstock aan ons te verkopen, zodat u meer ruimte heeft voor andere producten.
  • Restpartijen: Heeft u restpartijen die niet meer passen bij uw huidige assortiment? Wij kopen deze graag van u over, zodat u ruimte maakt voor nieuwe producten die beter aansluiten bij uw bedrijf.
  • Faillissementspartijen: Als een bedrijf failliet gaat, blijft er vaak nog veel voorraad over. Deze partijen kopen wij op, zodat u als ondernemer niet met onverkoopbare voorraden blijft zitten.
  • Retourpartijen: Retourpartijen zijn vaak producten die lichte beschadigingen hebben, maar nog wel verkoopbaar zijn. Wij kopen deze partijen op en zorgen ervoor dat de producten op de juiste manier verwerkt worden, zodat ze weer als nieuw verkocht kunnen worden.

Waarom Zerostock?

Als betrouwbare opkoper hebben wij jarenlange ervaring met het opkopen van verschillende soorten partijhandel. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een eerlijke prijs voor uw partijhandel en een snelle afhandeling. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw producten snel te verkopen, zodat u meer ruimte heeft voor andere producten.

Partijhandel verkopen aan Zerostock

Wanneer u ervoor kiest om uw partijhandel aan Zerostock te verkopen, kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Vul het waardebepalingsformulier online in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen. Zo kunt u zich binnen korte tijd weer focussen op uw kernactiviteiten.

Bovendien zijn we bij Zerostock niet alleen gericht op een snelle en efficiënte afhandeling van uw opdracht. Wij vinden het ook belangrijk dat uw goederen met zorg en respect worden behandeld. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat u het beste resultaat haalt uit de verkoop van uw partijhandel.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.