Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Restpartijen opkoper

Wanneer u in uw magazijn hele grote hoeveelheden restanten heeft dan is dit niet gunstig. Allereerst nemen de restanten enorm veel ruimte in. Daarnaast kan het in het geval van seizoensproducten betekenen dat u ook niets meer aan de restanten heeft. Een opkoper restanten kan dan uitkomst bieden. Restpartij opkoper Zerostock koopt restpartijen en andere soorten restanten.

Wat zijn restpartijen?

Een restpartij is een term die gebruikt wordt om een overgebleven voorraad of inventaris aan te duiden die niet meer nodig is voor de normale bedrijfsvoering. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een bedrijf een productieoverschot heeft, of als een bepaald product uit de collectie gaat en er nog een aantal exemplaren overblijven. Restpartijen worden vaak tegen een lagere prijs verkocht om de voorraad sneller te kunnen verkopen en ruimte vrij te maken voor nieuwe producten. Als opkoper van restpartijen kan Zero Stock u ontzorgen van uw overgebleven voorraad, tegenover een goede prijs. 

Zerostock: De opkoper van al uw restpartijen

Wanneer u een grote actie heeft gehad waarbij u veel producten heeft ingeslagen dan hoopt u natuurlijk dat u geen restanten overhoudt. Bij Zerostock begrijpen we echter dat de realiteit niet altijd zo rooskleurig is. Wanneer een actie minder goed verloopt dan u had verwacht, kan het zomaar zijn dat u met veel restanten zit. Als opkoper van restanten zien wij hier juist handel in. Dat is gunstig voor u, want hierdoor heeft u een andere route om toch van uw restanten af te komen. Bij Zerostock hebben we bij elkaar al flink wat jaren ervaring met het opkopen van restanten en andere soorten partijen. We doen dat al jaren met succes en door onze snelle formule ontzorgen we u.

Werkwijze bij opkopen restpartijen

Wanneer u in de situatie zit dat u een grote restpartij hebt waar u vanaf wilt, dan wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Met ons waardebepalingsformulier zet u hiervoor de eerste stap. Op dit formulier meldt u uw restanten aan en vult u uw gegevens in. We informeren gelijk naar uw vraagprijs en de afhaallocatie van de restanten. Vervolgens nemen we binnen 24 uur contact met u op over uw aanmelding. Als we geïnteresseerd zijn in uw restanten doen we binnen 12 uur een passende bieding op uw partij. Als onderdeel van het proces komen we persoonlijk bij u langs om uw restanten te bekijken en controleren.

Wanneer alles in orde is kopen we uw restanten op en maken we de deal rond. We betalen binnen 24 uur, dat is voor u wel zo prettig. Zeker in een situatie waarin u snel liquide middelen nodig heeft is dit van belang. We zorgen niet alleen dat u snel geld heeft, we halen uw restanten ook snel op. Dit doen we binnen 48 uur. U kunt zich dan bezig houden met wat voor u echt belangrijk is, ondernemen. Daarnaast heeft u zo min mogelijk omkijken naar het opkoopproces omdat wij dit voor u volledig uit handen nemen.

Verkopen aan Zerostock als opkoper restpartijen

Naast opkoper van restanten kopen we bij Zerostock nog veel meer op. We zijn vooral geïnteresseerd in grote partijen opkopen en interesseren ons niet voor particuliere aanbieders. Naast opkoper restanten zijn we ook actief in:

Machines opkopen

Voorraden opkopen

Restanten laten opkopen door Zerostock

Restanten verkopen aan Zerostock is dus bij uitstek de meest geschikte optie voor u wanneer u van uw restanten af wilt. Als opkoper van restpartijen kopen wij bijna alle soorten activa, voorraden en restpartijen op. Bespreek samen met ons wat er mogelijk is voor uw bedrijf. We kunnen ons voorstellen dat u nog wat vragen heeft. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met de opkopen van uw restanten.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Blokker

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.