Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Inkoop partijgoederen

Welkom op onze webpagina over inkoop van partijgoederen! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te voorzien van hoogwaardige goederen in grote hoeveelheden. Of je nu op zoek bent naar partijgoederen voor wederverkoop of voor je eigen bedrijfsvoorraad, wij hebben de oplossing voor jou. Lees verder om meer te ontdekken over onze inkoopdiensten en hoe we je kunnen helpen.

Waarom inkoop van partijgoederen?

Het inkopen van partijgoederen biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf. Allereerst kunnen grootschalige aankopen je aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Door grote hoeveelheden producten in één keer in te kopen, kun je profiteren van groothandelsprijzen en lagere eenheidsprijzen per artikel. Dit stelt je in staat om jouw winstmarges te vergroten of concurrerende prijzen aan te bieden aan jouw klanten.

Ten tweede biedt het inkopen van partijgoederen je de mogelijkheid om jouw voorraad snel aan te vullen. Of je nu een retailer bent die constant nieuwe producten nodig heeft of een fabrikant die grondstoffen nodig heeft voor de productie, het inkopen van partijgoederen zorgt ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt om aan de vraag te voldoen. Dit kan jouw bedrijfscontinuïteit waarborgen en klanttevredenheid vergroten.

Onze inkoopdiensten

Bij ons kun je rekenen op uitgebreide inkoopdiensten voor partijgoederen. We hebben een breed scala aan productcategorieën beschikbaar, waaronder elektronica, kleding, meubels, cosmetica, voedselproducten en nog veel meer. Ons netwerk van leveranciers en fabrikanten stelt ons in staat om hoogwaardige producten aan te bieden tegen competitieve prijzen.

Onze kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties en verwachtingen van onze klanten. Door met ons samen te werken, kun je erop vertrouwen dat je hoogwaardige partijgoederen ontvangt die aan jouw eisen voldoen

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Hema
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.