Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Verkoop partijhandel

Als groothandelaar of distributeur heeft u ongetwijfeld te maken gehad met overtollige voorraad en restpartijen die uw bedrijfsactiviteiten vertragen en uw winstgevendheid beïnvloeden. Gelukkig is er een innovatieve oplossing voor dit probleem: het verkopen van partijhandel aan opkopers die werken volgens het Zerostock-principe. In dit artikel zullen we de voordelen en mogelijkheden van het verkopen van partijhandel aan Zerostock-opkopers onderzoeken en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Voordelen van het verkopen van partijhandel aan Zerostock:

  1. Liquiditeit: Het verkopen van overtollige voorraad aan Zerostock biedt groothandelaren de mogelijkheid om hun kapitaal vrij te maken. In plaats van vastgebonden te zijn in onverkochte goederen, kunnen ze het geld herinvesteren in andere bedrijfsactiviteiten en groeikansen.
  2. Ruimte en efficiëntie: Het opslaan van overtollige voorraad neemt kostbare ruimte in beslag in uw magazijn. Door samen te werken met Zerostock kunt u die ruimte vrijmaken en efficiënter gebruikmaken van uw opslagfaciliteiten.
  3. Verminderd risico: Overtollige voorraad brengt altijd risico’s met zich mee, zoals waardevermindering en veroudering. Door deze voorraad aan opkopers te verkopen, vermindert u het risico en kunt u zich concentreren op het aanbieden van actuele en gevraagde producten aan uw klanten.
  4. Snelle verkoopkanalen: Zerostock heeft een uitgebreid netwerk van afnemers en kanalen om de partijhandel snel te verkopen. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op individuele klanten om uw overtollige voorraad af te nemen, maar dat de opkopers deze goederen snel en efficiënt kunnen doorverkopen.

Conclusie:

Het verkopen van partijhandel aan Zerostock is een strategische zet voor groothandelaren en distributeurs die te maken hebben met overtollige voorraad. Het biedt liquiditeit, ruimte en efficiëntie, vermindert risico’s en maakt gebruik van snelle verkoopkanalen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.