Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

ICT retouren verkopen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die retourgoederen van ICT retouren kan opkopen, dan kunt u vertrouwen op Zerostock. Wij hebben ervaring in het opkopen van grote partijen gebruikte ICT-artikelen, waaronder retourgoederen. Ons ervaren team heeft de kennis en expertise om de waarde van deze producten te bepalen en biedt u een eerlijke prijs voor uw ICT artikelen. Bij ons kunt u rekenen op een snelle en zorgvuldige afhandeling van het opkoopproces, waarbij wij de benodigde documentatie zoals overeenkomsten en eigendomsoverdrachten voor onze rekening nemen. Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat van de verkoop van uw retourgoederen.

Opkoper van retourgoederen

Als opkoper van retourgoederen begrijpen wij bij Zerostock maar al te goed hoe belangrijk het retourproces is binnen de verkoopcyclus. Het terugsturen van goederen kan immers een grote impact hebben op uw bedrijfsvoering en winstgevendheid. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte ICT in grote partijen, inclusief retourgoederen.

Naast het opkopen van nieuwe producten hebben wij bij Zerostock ook interesse in gebruikte ICT-artikelen en retourgoederen. Hierdoor kunnen wij u helpen wanneer u bijvoorbeeld een grote partij retourgoederen heeft liggen die u wilt verkopen. Door dit aan ons over te laten, bespaart u niet alleen tijd en energie, maar kunt u ook nog eens rekenen op een mooie vergoeding. Onze expertise en ervaring zorgen voor een vlotte afhandeling van het gehele proces, waarbij wij rekening houden met zaken zoals de kwaliteit, de conditie en de hoeveelheid van de retourgoederen. Kortom, als opkoper van retourgoederen kunt u bij Zerostock rekenen op een professionele en betrouwbare dienstverlening.

Verkopen van ICT retourgoederen

Wanneer u ervoor kiest om uw ICT retouren aan Zerostock te verkopen, kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Vul het waardebepalingsformulier online in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen. Zo kunt u zich binnen korte tijd weer focussen op uw kernactiviteiten.

Bovendien zijn we bij Zerostock niet alleen gericht op een snelle en efficiënte afhandeling van uw opdracht. Wij vinden het ook belangrijk dat uw goederen met zorg en respect worden behandeld. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat u het beste resultaat haalt uit de verkoop van uw retourgoederen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.