Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Ongecontroleerde retouren

Zerostock is uw betrouwbare partner in het opkopen van retourgoederen. We begrijpen dat ongecontroleerde retourstromen een bron van zorgen kunnen zijn voor uw bedrijf en uw winst kunnen aantasten. Daarom zijn wij er om u te helpen deze last om te zetten in een lucratieve kans.

Zerostock is gespecialiseerd in het inkopen van retourgoederen, wat u in staat stelt uw ongewenste producten snel en efficiënt van de hand te doen. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om u de beste prijs voor uw retourgoederen te bieden, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw inkomsten en kunt focussen op de groei van uw bedrijf.

Door zich te richten op opkopers van ongecontroleerde retourstromen, zijn wij in staat om snel en effectief te handelen, zodat u het maximale uit uw retourproducten kunt halen. Of uw retourgoederen nu bestaan uit huishoudelijke artikelen, elektronica, kleding of andere producten, ons team van experts staat klaar om u te helpen.

Mixpallets retouren verkopen

Het verkopen van mixpallets met diverse retourgoederen aan een opkoper zoals Zerostock kan een slimme zet zijn voor bedrijven die hun voorraad willen optimaliseren. Opkopers zoals Zerostock zijn gespecialiseerd in het opkopen van verschillende soorten goederen, waaronder retourgoederen. Het verkopen van mixpallets aan een opkoper kan een aantal voordelen bieden, waaronder het vrijmaken van opslagruimte en het genereren van extra inkomsten.

Verloren postpakketten opkopen

Als u op zoek bent naar manieren om verloren postpakketten te verkopen, is Zerostock wellicht een goede optie voor u. Zerostock is een opkoper die zich richt op het opkopen van restpartijen en retourzendingen van grote bedrijven, waaronder DHL en PostNL.

Ongecontroleerde retouren verkopen aan Zerostock

Wanneer u ervoor kiest om uw ongecontroleerde retouren aan Zerostock te verkopen, kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Vul het waardebepalingsformulier online in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen. Zo kunt u zich binnen korte tijd weer focussen op uw kernactiviteiten.

Bovendien zijn we bij Zerostock niet alleen gericht op een snelle en efficiënte afhandeling van uw opdracht. Wij vinden het ook belangrijk dat uw goederen met zorg en respect worden behandeld. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat u het beste resultaat haalt uit de verkoop.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.