Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

ICT en elektronica verkopen

Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van grote partijen ICT en elektronica die u wil laten verkopen? Grote partijen oude ICT verkopen is voor veel bedrijven een probleem. Op ICT is vaak privacy gevoelige informatie te vinden. Deze dienen professioneel gewiped en gewist te worden, echter welk bedrijf doet dit en koopt ook nog uw oude ICT en electronica op? Juist ja, dit doet Zerostock voor u. Wij kopen uw oude ICT op, wipen deze op professionele wijze en geven deze op circulaire wijze een tweede leven.

Wat kopen wij?

Er zijn verschillende soorten ICT-apparatuur die opkoper Zerostock opkoopt. Denk hierbij aan laptops, desktops, tablets, servers, netwerkapparatuur, printers, telefoons en meer. Ook Apple apparatuur, zoals Macbooks en iPads, kopen wij graag op.

Er zijn diverse merken van ICT-apparatuur die Zerostock opkoopt, waaronder HP, Dell, Lenovo, Apple, Samsung, Cisco, Juniper en nog veel meer. Wij begrijpen dat ICT-apparatuur een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering en daarom bieden wij u een snelle en gemakkelijke manier om uw ICT-apparatuur te verkopen.

Als opkoper van ICT-apparatuur biedt Zerostock u een goede prijs voor uw gebruikte apparatuur. Wij zorgen ervoor dat de apparatuur veilig en verantwoord wordt verwijderd en dat de data op de apparatuur veilig wordt vernietigd.

Door uw ICT-apparatuur te verkopen aan Zerostock, bent u ervan verzekerd dat uw apparatuur een tweede leven krijgt en dat u er een eerlijke prijs voor ontvangt. Verkopen aan opkoper Zerostock betekent dat u snel van uw apparatuur af bent en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw ICT-apparatuur te verkopen.

Laat uw ICT wisseling niet leiden tot onnodige opslagkosten, maar verkoop uw ICT op een betrouwbare manier, waardoor u de garantie heeft dat er geen privacygevoelige informatie op straat beland.

Hoe verkopen?

Wilt u ook uw ICT en elektronica laten opkopen, vul het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw voorraad ICT en elektronica opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Hema
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.