Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

ICT en elektronica verkopen

Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van grote partijen ICT en elektronica die u wil laten verkopen? Grote partijen oude ICT verkopen is voor veel bedrijven een probleem. 

Welke ICT en elektronica producten kopen wij?

Bij Zerostock begrijpen we dat de wereld van elektronica breed en divers is, en daarom zijn we uitgerust om een breed scala aan elektronica partijen op te kopen. Van consumentenelektronica zoals accessoires voor smartphones, tablets, en laptops tot professionele audio apparatuur of IT-hardware. Onze expertise omvat ook het opkopen van retourgoederen, einde reeks producten, en overstocks uit winkelsluitingen of overproductie. Elk type elektronica heeft zijn waarde in de huidige markt, en Zerostock is uw betrouwbare partner om deze waarde te maximaliseren. Door ons uitgebreide netwerk en onze ervaring kunnen wij zorgen voor een snelle, efficiënte afhandeling en liquidatie van uw overtollige elektronische producten.

Waarom kiezen voor Zerostock?

Zerostock onderscheidt zich als een toonaangevende speler in de markt voor het opkopen van partijhandel en retourgoederen verwerking. Onze expertise is niet beperkt tot specifieke productcategorieën; wij hanteren een brede aanpak waardoor we een verscheidenheid aan elektronica producten kunnen accommoderen. Of het nu gaat om consumentenelektronica, professionele apparatuur of IT-hardware, wij zorgen voor een gestroomlijnde afhandeling van uw overtollige voorraad.

De voordelen bij het verkopen van ICT & elektronica aan Zerostock

  • Snelle liquidatie: wij begrijpen de noodzaak van snelle voorraadrotatie. Onze processen zijn ingericht om uw elektronica snel en efficiënt op te kopen, zodat u zich kunt richten op uw core business.
  • Marktexpertise: met jarenlange ervaring in de elektronica sector, biedt Zerostock inzicht en toegang tot een uitgebreid netwerk van kopers buiten uw reguliere afzetmarkten.
  • Transparante prijzen: Onze prijsstelling is eerlijk en transparant, gebaseerd op de huidige marktwaarde van uw producten. U ontvangt een competitieve vergoeding voor uw overtollige elektronica.
  • Duurzame verwerking: wij hechten waarde aan duurzaamheid. Elektronica die niet direct herverkocht kan worden, wordt op een milieuvriendelijke wijze gerecycled of opnieuw verwerkt.

Jouw elektronica verkopen aan Zerostock

Wilt u ook uw ICT en elektronica laten opkopen, vul het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw voorraad ICT en elektronica opkopen door Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.