Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Machines verkopen

Wanneer u in uw onderneming een fabricagelijn hebt dan heeft u waarschijnlijk een hoop machines die u gebruikt. In de situatie dat uw onderneming goede tijden beleeft kan het zo zijn dat u deze machines wil verkopen om nieuwere, modernere machines aan te schaffen. In zo’n geval kan machines verkopen aan een opkoper zoals Zerostock een goed idee voor uw onderneming zijn. Op deze pagina leggen we u uit wat voor soort machines u kunt verkopen aan Zerostock. Daarnaast nemen we u mee langs onze unieke werkwijze. Tot slot lopen we ook door de overige opties heen die Zerostock biedt rond het verkopen van goederen.

Machines verkopen aan Zerostock

Het verkopen van machines aan Zerostock hebben we zo gestroomlijnd mogelijk voor u gemaakt. We helpen u graag met het opkopen van uw machines op een manier die zo u zo min mogelijk tot overlast is. Om die reden hebben we het verkoopproces over de jaren heen steeds verder geoptimaliseerd om voor u de meest optimale ervaring te creëren voor het verkopen van machines. Dit proces ziet er als volgt uit:

Wanneer machines verkopen is wat u van plan bent dan kunt u bij ons op de site een gratis en vrijblijvende waardebepaling invullen op ons waardebepalingsformulier. Uw aanmelding komt bij ons binnen in de mailbox. We beloven altijd binnen 24 uur contact met u op te nemen om een aantal belangrijke zaken over uw machines te bespreken. We plannen gaar een afspraak met u in om bij u langs te komen.

Zo kunnen we uw machines in het echt zien voor we een bod uit brengen. We kijken of de te verkopen machines operationeel zijn en of er bijvoorbeeld geen schade is waar we van moeten weten. We hebben nu alle informatie die nodig is om een bod uit te brengen. Als alles in orde is brengen we binnen 12 uur een bod op maat uit voor uw machines. Wanneer u ons bod accepteert sluiten we een definitieve overeenkomst voor de verkoop van uw machines. Wanneer de overeenkomst rond is betalen we altijd binnen één uur. Dit is voor u prettig wanneer u om liquide middelen verlegen zit. Dit kan zo zijn in het geval van een aankomen faillissement wat u wilt voorkomen. Na het sluiten van de overeenkomst zorgen we er ook voor dat de machines binnen 48 uur bij u opgehaald worden zodat u snel weer ruimte over heeft. Desgewenst ruimen we de hal waar de machines op en leveren we deze bezemschoon op. Dit is prettig wanneer u uw bedrijfshal verkoopt aan een andere partij.

Waarom machines verkopen?

Er kunnen verschillende redenen voor u zijn om machines te willen verkopen aan een opkoper zoals Zerostock. Allereerst kan er sprake zijn van dat u nieuwe en modernere machines gaat aanschaffen. De oude machines moeten dan plaats maken. Daarnaast kan een dreigend faillissement ook aanleiding zijn voor het verkopen van machines. Wat de reden ook moge zijn, u wilt waarschijnlijk snel van uw machines af. Zerostock kan daar uitstekend bij helpen.

Zerostock: Opkoper van bijna alles

Bij Zerostock zeggen we met trotst dat we bijna alles opkopen. Zo lang het maar interessante, zakelijke partijen zijn. Met particulieren doen we over het algemeen geen zaken omdat we ons focussen op grote partijen of goederen. U kunt onder andere deze zaken aan ons verkopen:

Twijfelt u of uw partij geschikt is voor verkoop aan een opkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Gamma
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.