ICT en electronica


Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van grote partijen ICT die u wil laten verkopen? Grote partijen oude ICT verkopen is voor veel bedrijven een probleem. Op ICT is vaak privacy gevoelige informatie te vinden. Deze dienen professioneel gewiped en gewist te worden, echter welk bedrijf doet dit en koopt ook nog uw oude ICT en electronica op? Juist ja, dit doet Zerostock voor u. Wij kopen uw oude ICT op, wipen deze op professionele wijze en geven deze op circulaire wijze een tweede leven.

Laat uw ICT wisseling niet leiden tot onnodige opslagkosten, maar verkoop uw ICT op een betrouwbare manier, waardoor u de garantie heeft dat er geen privacygevoelige informatie op straat beland.

Wilt u ook uw ICT of electronica laten opkopen, vul het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw voorraad ICT opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?