Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Inventaris verkopen

Verkoop uw inventaris aan opkoper Zerostock

Als bedrijf wilt u uw inventaris zo efficiënt mogelijk beheren en op tijd verkopen. Maar wat als u te maken heeft met overtollige inventarissen die niet meer gebruikt wordt? Geen zorgen, want bij Zerostock kunt u terecht om deze inventaris te verkopen. Wij zijn een betrouwbare opkoper van diverse soorten spullen, zoals horeca inventaris, kantoor inventaris, machines, goederenvoorraad, metaalbewerkingsmachines, rollend materiaal, en nog veel meer.

Horeca inventaris verkopen

Als u een horecabedrijf heeft en u wilt uw overtollige inventaris verkopen, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij kopen diverse soorten horeca inventaris, zoals keukenapparatuur, serviesgoed, glaswerk, bestek en nog veel meer. Of het nu gaat om een complete inventaris of slechts enkele items, wij bieden een oplossing op maat.

Kantoor verkopen

Als u overtollige kantoorinventaris heeft, zoals bureaus, stoelen, archiefkasten, en nog veel meer, dan kunnen wij deze voor u opkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van kantoorinventaris en bieden een snelle en betrouwbare service. Of u nu een klein kantoor heeft of een groot bedrijf, wij kunnen u helpen uw inventaris snel en eenvoudig te verkopen.

Machines verkopen

Als u overtollige machines heeft, zoals metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, verpakkingsmachines, en nog veel meer, dan kunt u deze aan ons verkopen. Wij hebben ervaring met diverse soorten machines en kunnen deze snel en eenvoudig van u overnemen. Zo kunt u uw bedrijfsruimte efficiënter gebruiken en heeft u geen onnodige inventaris meer staan.

Goederen voorraad verkopen

Als u overtollige goederenvoorraad heeft, zoals seizoensgebonden producten, overstock of verouderde producten, dan kunnen wij deze voor u opkopen. Wij hebben ervaring met diverse soorten goederen en kunnen deze snel en eenvoudig van u overnemen. Zo kunt u uw bedrijfsruimte efficiënter gebruiken en heeft u geen onnodige voorraad meer staan.

Metaalbewerkingsmachines verkopen

Als u overtollige metaalbewerkingsmachines heeft, zoals freesmachines, draaibanken, lasapparatuur, en nog veel meer, dan kunt u deze aan ons verkopen. Wij hebben ervaring met diverse soorten metaalbewerkingsmachines en kunnen deze snel en eenvoudig van u overnemen. Zo kunt u uw bedrijfsruimte efficiënter gebruiken en heeft u geen onnodige inventaris meer staan.

Rollend materiaal verkopen

Als u overtollig rollend materiaal heeft, zoals heftrucks, stapelaars, pallettrucks, en nog veel meer, dan kunt u deze aan ons verkopen. Wij hebben ervaring met diverse soorten rollend materiaal en kunnen deze snel en eenvoudig van u overnemen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Canenco
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.