Machines verkopen

Wanneer u in uw onderneming een fabricagelijn hebt dan heeft u waarschijnlijk een hoop machines die u gebruikt. In de situatie dat uw onderneming goede tijden beleeft kan het zo zijn dat u deze machines wil verkopen om nieuwere, modernere machines aan te schaffen. In zo’n geval kan machines verkopen aan een opkoper zoals Zerostock een goed idee voor uw onderneming zijn. Op deze pagina leggen we u uit wat voor soort machines u kunt verkopen aan Zerostock. Daarnaast nemen we u mee langs onze unieke werkwijze. Tot slot lopen we ook door de overige opties heen die Zerostock biedt rond het verkopen van goederen.

Machines verkopen aan Zerostock

Het verkopen van machines aan Zerostock hebben we zo gestroomlijnd mogelijk voor u gemaakt. We helpen u graag met het opkopen van uw machines op een manier die zo u zo min mogelijk tot overlast is. Om die reden hebben we het verkoopproces over de jaren heen steeds verder geoptimaliseerd om voor u de meest optimale ervaring te creëren voor het verkopen van machines. Dit proces ziet er als volgt uit:

  1. Wanneer machines verkopen is wat u van plan bent dan kunt u bij ons op de site een gratis en vrijblijvende waardebepaling invullen op ons waardebepalingsformulier.
  2. Uw aanmelding komt bij ons binnen in de mailbox. We beloven altijd binnen 24 uur contact met u op te nemen om een aantal belangrijke zaken over uw machines te bespreken.
  3. We plannen gaar een afspraak met u in om bij u langs te komen. Zo kunnen we uw machines in het echt zien voor we een bod uit brengen. We kijken of de te verkopen machines operationeel zijn en of er bijvoorbeeld geen schade is waar we van moeten weten.
  4. We hebben nu alle informatie die nodig is om een bod uit te brengen. Als alles in orde is brengen we binnen 12 uur een bod op maat uit voor uw machines.
  5. Wanneer u ons bod accepteert sluiten we een definitieve overeenkomst voor de verkoop van uw machines.
  6. Wanneer de overeenkomst rond is betalen we altijd binnen één uur. Dit is voor u prettig wanneer u om liquide middelen verlegen zit. Dit kan zo zijn in het geval van een aankomen faillissement wat u wilt voorkomen.
  7. Na het sluiten van de overeenkomst zorgen we er ook voor dat de machines binnen 48 uur bij u opgehaald worden zodat u snel weer ruimte over heeft.
  8. Desgewenst ruimen we de hal waar de machines op en leveren we deze bezemschoon op. Dit is prettig wanneer u uw bedrijfshal verkoopt aan een andere partij.

Waarom machines verkopen?

Er kunnen verschillende redenen voor u zijn om machines te willen verkopen aan een opkoper zoals Zerostock. Allereerst kan er sprake zijn van dat u nieuwe en modernere machines gaat aanschaffen. De oude machines moeten dan plaats maken. Daarnaast kan een dreigend faillissement ook aanleiding zijn voor het verkopen van machines. Wat de reden ook moge zijn, u wilt waarschijnlijk snel van uw machines af. Zerostock kan daar uitstekend bij helpen.

Zerostock: Opkoper van bijna alles

Bij Zerostock zeggen we met trotst dat we bijna alles opkopen. Zo lang het maar interessante, zakelijke partijen zijn. Met particulieren doen we over het algemeen geen zaken omdat we ons focussen op grote partijen of goederen. U kunt onder andere deze zaken aan ons verkopen:

Twijfelt u of uw partij geschikt is voor verkoop aan een opkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?