Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partij verkoop

Voor partij verkoop bent u bij Zerostock aan het juiste adres. gespecialiseerd in het inkopen van een breed scala aan producten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor uw overstock, restpartijen of faillissementspartijen, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Of u nou als fabrikant, groothandel of als retailer achterblijft met overtollige voorraden, wij helpen u als partijhandelaren verder!

 

Partij verkoop aan Zerostock

Wij kopen producten uit diverse categorieën, denk bijvoorbeeld aan kleding, gereedschap, cosmetica, huishoudelijke apparaten, elektronica of sportartikelen. Daarnaast zijn zij ook geïnteresseerd in overstock van seizoensgebonden producten, zoals kerstartikelen, tuinmeubelen en barbecues. Ook bij retourgoederen die u niet meer kwijt kunt, helpen wij verder bij de overtollige artikelen die overblijven. 

Als opkoper staan wij bekend om onze snelle en discrete service. U kunt erop vertrouwen dat wij de verkoop van uw partij snel en professioneel afhandelen. 

 

Voor wat kan u bij ons terecht voor partij verkoop?

Als u op zoek bent naar een optie om partijhandel te verkopen, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van partijen en bieden u de beste prijs voor uw producten. Of u nu een klein aantal producten wilt verkopen of een grote partij, bij Zerostock bent u aan het juiste adres. Wij helpen klanten verder uit uiteenlopende sectoren, neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw partij verkoop. 

Bij ons kunt u verschillende soorten partijhandel verkopen, waaronder sportartikelen, fitnessartikelen, elektronica, huishoudelijke goederen of THT producten.

Sportartikelen

Heeft u een sportartikelen die u wilt verkopen? Bij Zerostock kunt u terecht voor verschillende soorten sportartikelen, zoals voetballen, tennisrackets, hardloopkleding en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

Fitnessartikelen

Als u een fitnessartikelen wilt verkopen, dan kunt u bij Zerostock terecht voor verschillende soorten fitnessartikelen, zoals dumbbells, halters, fitnessapparatuur en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

Elektronica

Bij Zerostock kunt u terecht voor verschillende soorten elektronica, zoals smartphones, laptops, tablets, televisies en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

Huishoudelijke goederen

Als u een huishoudelijke goederen wilt verkopen, dan kunt u bij Zerostock terecht voor verschillende soorten huishoudelijke goederen, of het nu gaat om woondecoratie of gebruiksvoorwerpen. Wij zijn geïnteresseerd in huishoudelijke partij goederen zoals keukengerei, verlichting, meubelen en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

THT producten

Bij Zerostock kunt u ook terecht voor THT producten. Dit zijn producten waarvan de houdbaarheidsdatum bijna is verlopen. Wij bieden u de beste prijs voor uw THT producten en zorgen voor een snelle afhandeling van overtollige THT partijen.

Benieuwd naar wat wij hebben in ons assortiment? Bekijk hier ons aanbod en wordt lid van onze V.I.P community om op de hoogte te blijven van onze nieuwste voorraad!

 

Vraag een waardebepaling om partijhandel te verkopen

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan voor partijverkoop, u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie. Vervolgens zullen wij een prijsvoorstel doen met alle voorwaarden hierin en zijn we in al onze afspraken volledig transparant. Als alle voorwaarden akkoord zijn zorgen wij ervoor dat goederen worden opgehaald met eigen vervoer bij uw magazijn, om u volledig te ontzorgen van transport. Daarom is Zerostock het juiste adres voor uw partij verkoop.

Veelgestelde vragen over partij verkoop

Wat is partij verkoop?

Partij verkoop houdt in dat wij diverse goederen en producten in grote hoeveelheden verkopen, ook bekend als partijhandel verkoop. Het is een effectieve manier voor bedrijven om hun voorraad snel en efficiënt te verkopen.

Hoe werkt partij verkoopk bij Zerostock?

Bij Zerostock is het proces van partijen verkoop eenvoudig en transparant. Verkopers kunnen hun partijgoederen aanmelden, waarna we samen de verkoopdetails afstemmen. Kopers kunnen via onze website het beschikbare aanbod bekijken en aankopen doen.

Kan ik ook individuele producten verkopen aan Zerostock?

Nee, bij Zerostock focussen we ons uitsluitend op de verkoop van goederen in partijen. Hierdoor kunnen we efficiënte en voordelige oplossingen bieden aan zowel kopers als verkopers.

Hoe kan ik mijn partijgoederen aanmelden voor verkoop bij Zerostock?

Om uw partijgoederen aan te melden voor verkoop bij Zerostock, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam via de contactpagina op onze website. We zullen de details van uw partij bespreken en het verkoopproces in gang zetten.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
Bedrijfslogo van onze partner BK
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.