Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partijhandel verkopen

Voor partij verkoop bent u bij Zerostock aan het juiste adres. gespecialiseerd in het inkopen van een breed scala aan producten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor uw overstock, restpartijen of faillissementspartijen, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres.

Partij verkoop aan Zerostock

Zerostock koopt onder andere partijen kleding, schoenen, accessoires, cosmetica, huishoudelijke apparaten, elektronica en sportartikelen in. Daarnaast zijn zij ook geïnteresseerd in overstock van seizoensgebonden producten, zoals kerstartikelen, tuinmeubelen en barbecues.

Maar ook als u een partij heeft van bijvoorbeeld auto-onderdelen, gereedschap, bouwmaterialen of horeca-apparatuur, kunt u contact opnemen met Zerostock. Wij hebben veel ervaring in het opkopen van diverse soorten partijen.

Als opkoper staan wij bekend om onze snelle en discrete service. U kunt erop vertrouwen dat wij de verkoop van uw partij snel en professioneel afhandelen. Zij bieden een eerlijke prijs voor uw overstock, ongeacht de grootte van de partij.

Bij ons kunt u verschillende soorten partijhandel verkopen, waaronder sportartikelen, fitnessartikelen, elektronica, huishoudelijke goederen, THT producten, verpakkingsschade en nog veel meer.

Voor wat kan u bij ons terecht voor partij verkoop?

Als u op zoek bent naar een optie om partijhandel te verkopen, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en bieden u de beste prijs voor uw producten. Of u nu een klein aantal producten wilt verkopen of een grote partij, bij Zerostock bent u aan het juiste adres. Wij helpen klanten verder uit uiteenlopende sectoren uit uiteenlopende sectoren, neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw partij verkoop. 

Sportartikelen

Heeft u een partij sportartikelen die u wilt verkopen? Bij Zerostock kunt u terecht voor verschillende soorten sportartikelen, zoals voetballen, tennisrackets, hardloopkleding en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

Fitnessartikelen

Als u een partij fitnessartikelen wilt verkopen, dan kunt u bij Zerostock terecht voor verschillende soorten fitnessartikelen, zoals dumbbells, halters, fitnessapparatuur en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

Elektronica

Bij Zerostock kunt u terecht voor verschillende soorten elektronica, zoals smartphones, laptops, tablets, televisies en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

Huishoudelijke goederen

Als u een partij huishoudelijke goederen wilt verkopen, dan kunt u bij Zerostock terecht voor verschillende soorten huishoudelijke goederen, zoals keukengerei, stofzuigers, strijkijzers en nog veel meer. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten en zorgen voor een snelle afhandeling.

THT producten

Bij Zerostock kunt u ook terecht voor THT producten. Dit zijn producten waarvan de houdbaarheidsdatum bijna is verlopen. Wij bieden u de beste prijs voor uw THT producten en zorgen voor een snelle afhandeling van THT partijen.

Verpakkingsschade

Als u een partij producten met verpakkingsschade wilt verkopen, dan kunt u bij Zerostock terecht. Wij bieden u de beste prijs voor uw producten met verpakkingsschade en zorgen voor een snelle afhandeling.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor partijhandel verkoop? Neem dan contact op met Zerostock voor een vrijblijvend gesprek. Zij staan klaar om u te helpen met het afhandelen van uw overstock en bieden een efficiënte en effectieve oplossing voor uw restpartijen.

Vraag een waardebepaling voor partijhandel verkoop

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan voor partijverkoop, u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie. Vervolgens zullen wij een prijsvoorstel doen met alle voorwaarden hierin en zijn we in al onze afspraken volledig transparant. Als alle voorwaarden akkoord zijn zorgen wij ervoor dat goederen worden opgehaald met eigen vervoer bij u, om u volledig te ontzorgen van transport. Daarom is Zerostock het juiste adres voor uw partij verkoop.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Hema
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.