Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Restpartijen verkopen

Zit u met een grote restpartijen die veel ruimte inneemt in uw magazijn? Kunt u die stelling die nu gevuld wordt wel voor iets anders gebruiken? Heeft u gewoon snel geld nodig en wilt u van een grote restpartij af? Als u op één of meerdere vragen ja kunt beantwoorden dan doet u er goed aan om verder te lezen. Op deze pagina vertellen we u alles over restpartijen verkopen aan een opkoper. Door een restpartij te verkopen aan lost u diverse problemen in één keer op. U heeft snel ruimte en geld om te ondernemen en om weer andere partijen op te slaan.

Waarom een restpartij verkopen?

U kunt verschillende redenen hebben voor het willen verkopen van een restpartij. Denk bijvoorbeeld aan een grote order die geannuleerd is of aan een situatie waarin er sprake is van overstocks. Ook artikelen die seizoensgebonden zijn en niet meer verkocht kunnen worden kunnen onderdeel uitmaken van een restpartij die u maar wat graag wil verkopen. In die gevallen is restpartijen verkopen aan een opkoper misschien wel de juiste optie voor u. Vooral in het geval van grote restpartijen die lastig te slijten zijn is een opkoper een prettige oplossing voor de verkoop van uw restpartijen.

Restpartijen verkopen aan Zerostock

Zerostock heeft jarenlang ervaring met het opkopen van restpartijen. Vanuit onze rol als opkoper zijn we betrokken geweest bij vele verkopen van restpartijen. Dat zorgt ervoor dat we onze werkwijze behoorlijk gestroomlijnd hebben met als resultaat een optimale verkoopervaring voor u als verkoper. We vertellen graag hoe het proces van restpartijen verkopen er uit ziet.

Wanneer u heeft besloten dat u uw restpartij wilt verkopen dan vult u allereerst vrijblijvend ons gratis waardebepalingsformulier in. Wanneer u deze heeft ingevuld krijgen wij melding van de aanmelding van uw restpartij. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten. In sommige gevallen brengen we gelijk een bod uit, maar in andere gevallen komen we persoonlijk bij u langs om uw restpartij te bekijken en te beoordelen. Wanneer alles in orde is brengen we binnen 12 uur een bod op maat uit voor uw restpartijen.

Bent u akkoord? Dan maken we de verkoop definitief. U kunt dan al na een uur het geld op uw rekening zien. Zo heeft u snel weer liquide middelen in handen om terug in uw onderneming te stoppen. Natuurlijk wilt u ook snel van uw restpartij af. Dit begrijpen we bij Zerostock goed. Daarom zorgen we ervoor dat uw restpartij binnen 48 uur na het sluiten van de overeenkomst bij u is opgehaald. Dat levert u snel weer ruimte op in uw magazijn.

welke soorten restpartijen kunt u verkopen aan Zerostock?

Huishoudelijke goederen verkopen

Bij Zerostock kunt u terecht voor een breed scala aan huishoudelijke goederen, zoals keukengerei, huishoudelijke apparaten en schoonmaakartikelen. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in deze categorie, omdat deze producten vaak een hoge vraag hebben en goed verkopen.

Speelgoed verkopen

Zerostock heeft een uitgebreide collectie speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Van educatief speelgoed tot buitenspeelgoed en bordspellen, er is voor elk wat wils. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in deze categorie, omdat speelgoed tijdloos is en altijd in trek blijft bij consumenten.

Elektronica verkopen

Opkoper Zerostock biedt een breed scala aan elektronische producten aan, zoals smartphones, laptops, tablets en accessoires. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in deze categorie, omdat elektronica vaak snel veroudert en consumenten altijd op zoek zijn naar de nieuwste technologie.

Sportartikelen verkopen

Zerostock heeft ruime ervaring met het opkopen van sportartikelen, waaronder fitnessapparatuur, sportkleding en accessoires. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in deze categorie, omdat sportartikelen vaak seizoensgebonden zijn en consumenten hun sportuitrusting regelmatig upgraden.

Kleding verkopen

Zerostock koopt ook een uitgebreide collectie kleding aan voor mannen, vrouwen en kinderen. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in deze categorie, omdat kleding altijd in trek blijft bij consumenten en seizoensgebonden is.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Blokker
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.