Restpartijen verkopen

Zit u met een grote restpartij die veel ruimte inneemt in uw magazijn? Kunt u die stelling die nu gevuld wordt wel voor iets anders gebruiken? Heeft u gewoon snel geld nodig en wilt u van een grote restpartij af? Als u op één of meerdere vragen ja kunt beantwoorden dan doet u er goed aan om verder te lezen. Op deze pagina vertellen we u alles over restpartijen verkopen aan een opkoper. Door een restpartij te verkopen aan lost u diverse problemen in één keer op. U heeft snel ruimte en geld om te ondernemen en om weer andere partijen op te slaan.

Waarom een restpartij verkopen?

U kunt verschillende redenen hebben voor het willen verkopen van een restpartij. Denk bijvoorbeeld aan een grote order die geannuleerd is of aan een situatie waarin er sprake is van overstocks. Ook artikelen die seizoensgebonden zijn en niet meer verkocht kunnen worden kunnen onderdeel uitmaken van een restpartij die u maar wat graag wil verkopen. In die gevallen is restpartijen verkopen aan een opkoper misschien wel de juiste optie voor u. Vooral in het geval van grote restpartijen die lastig te slijten zijn is een opkoper een prettige oplossing voor de verkoop van uw restpartijen.

Restpartijen verkopen aan Zerostock

Zerostock heeft jarenlang ervaring met het opkopen van restpartijen. Vanuit onze rol als opkoper zijn we betrokken geweest bij vele verkopen van restpartijen. Dat zorgt ervoor dat we onze werkwijze behoorlijk gestroomlijnd hebben met als resultaat een optimale verkoopervaring voor u als verkoper. We vertellen graag hoe het proces van restpartijen verkopen er uit ziet.

Wanneer u heeft besloten dat u uw restpartij wilt verkopen dan vult u allereerst vrijblijvend ons gratis waardebepalingsformulier in. Wanneer u deze heeft ingevuld krijgen wij melding van de aanmelding van uw restpartij. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten. In sommige gevallen brengen we gelijk een bod uit, maar in andere gevallen komen we persoonlijk bij u langs om uw restpartij te bekijken en te beoordelen. Wanneer alles in orde is brengen we binnen 12 uur een bod op maat uit voor uw restpartijen.

Bent u akkoord? Dan maken we de verkoop definitief. U kunt dan al na een uur het geld op uw rekening zien. Zo heeft u snel weer liquide middelen in handen om terug in uw onderneming te stoppen. Natuurlijk wilt u ook snel van uw restpartij af. Dit begrijpen we bij Zerostock goed. Daarom zorgen we ervoor dat uw restpartij binnen 48 uur na het sluiten van de overeenkomst bij u is opgehaald. Dat levert u snel weer ruimte op in uw magazijn.

Andere handel verkopen

Naast restpartijen verkopen kunt u nog meer verkopen aan Zerostock. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we met bijna alle zakelijke goederen goed uit de voeten. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Dit is slechts een greep uit hetgeen u aan Zerostock kunt verkopen. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan bespreken of uw handel geschikt is om op te laten kopen door Zerostock. Wanneer dit het geval is kunnen we dan ook een passend bod uitbrengen voor uw handel.

Meer weten?