Restanten verkopen


Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van grote restantpartijen/restanten die uw magazijn vullen. Grote partijen restantvoorraden verkopen is voor veel bedrijven een probleem. Oude restantpartijen zorgen vaak voor hoge opslagkosten.

Om dit tegen te gaan wordt langer liggende restanten vaak opgekocht door Zerostock. Met onze jarenlange ervaring en klantenbestand weten wij raad met uw oude restantpartijen, wij kopen deze met plezier van u. Of het nu om kleine of om grote partijen gaat, niets is voor Zerostock te gek. .

Wilt u ook uw restanten laten opkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?

Nederlands