Stellingen verkopen


U kent het wel, de hele hal vol oude of overtollige stelling. U heeft plek nodig, echter uw hele hal staat nog vol met stellingen die u graag wil laten opkopen. Wij hebben altijd interesse in uw overtollig stellingmateriaal. Wij verzorgen het totaalpakket, van het opkopen van de stellingen, oplevering van de ruimte waarin de stelling staat, demontage van de verkochte stellingen tot de bezemschone oplevering.

Zerostock koopt al uw overtollige stellingen op.

Wilt u ook uw stellingen laten opkopen, vul dan hier het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw stellingen opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?