Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Overtollige bedrijfsinrichtingen verkopen

Heeft u een partij computers, telefoons of andere multimedia waar u niets mee doet? Het neemt kostbare ruimte in. Wij Als opkopers van Zerostock hebben interesse. Bovendien verouderen technische apparaten waar je bijstaat; straks brengen ze helemáál geen geld meer op! Neem daarom snel contact op.

Opkoper Zerostock komt graag langs voor een waardebepaling van uw multimedia-apparaten. Elke partij, groot of klein, elk merk. Uiteraard helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden. Ook in het weekend komen we langs. U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper zerostock rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Opkoper zerostock is onder meer geïnteresseerd in de volgende multimedia:

Computers, laptops, tablets
Alles soorten telefoons (alle merken)
Geluidsinstallaties
Spelcomputers (PlayStation, Wii, X-Box)
Koptelefoons, iPods etc.
Alle andere multimedia

Buiten de multimedia hebben we ook interesse in andere overtollige bedrijfsinrichtingen zoals meubilair. Kortom, wat u niet kunt verkopen kunt u aan ons als opkopers van zerostock verkopen.