overtollige bedrijfsinrichtingen verkopen - Zerostock
Gereedschap verkopen
3 februari 2020

overtollige bedrijfsinrichtingen verkopen

Heeft u een partij computers, telefoons of andere multimedia waar u niets mee doet? Het neemt kostbare ruimte in. Wij Als opkopers van Zerostock hebben interesse. Bovendien verouderen technische apparaten waar je bijstaat; straks brengen ze helemáál geen geld meer op! Neem daarom snel contact op. Opkoper Zerostock komt graag langs voor een waardebepaling van uw multimedia-apparaten. Elke partij, groot of klein, elk merk. Uiteraard helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Maak een afspraak, binnen of buiten winkeltijden. Ook in het weekend komen we langs. U kunt verzekerd zijn van een concurrerende en gunstige prijs. Opkoper zerostock rekent desgewenst contant met u af en neemt de goederen meteen mee (als dat qua omvang mogelijk is). Zo creëert u direct ruimte. Wij staan voor helder zakendoen en een correcte afhandeling. Wel zo vertrouwd!

Opkoper zerostock is onder meer geïnteresseerd in de volgende multimedia:

  • Computers, laptops, tablets
  • Alles soorten telefoons (alle merken)
  • Geluidsinstallaties
  • Spelcomputers (PlayStation, Wii, X-Box)
  • Koptelefoons, iPods etc.
  • Alle andere multimedia

 

Buiten de multimedia hebben we ook interesse in andere overtollige bedrijfsinrichtingen zoals meubilair. Kortom, wat u niet kunt verkopen kunt u aan ons als opkopers van zerostock verkopen.