Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

bedrijfsbeëindiging


Iedereen kent wel iemand in zijn naaste kennissenkring die wil stoppen met zijn bedrijf. De accountant heeft de cijfers bekeken en heeft u het advies gegeven uw bedrijf te verkopen. Dit kan als totaalpakket echter kunt u ook tijdens uw bedrijfsbeëindiging uw voorraad verkopen. Indien u gaat stoppen met uw bedrijf, denk dat niet verder, maar neemt u hier contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over het beëindigen van uw bedrijfsactiviteiten.

Of het nu gaat om de complete bedrijfsbeëindiging of slechts om de verkoop van uw oude voorraad, Zerostock staat klaar voor u.

Bedrijf stoppen / bedrijf opkopen

Indien u wil stoppen met uw bedrijf, schakel ons dan in een vroeg stadium in. Op deze manier kan Zerostock efficient met u meedenken en kunnen wij u adviseren in hoe u het beste uw bedrijf kunt stoppen en de overtollige activa kunt verkopen.

Bedrijf failliet / faillissement opkopen

Door onze ervaring op het gebied van faillissementen kunnen wij ten alle tijden adviseren. Een faillissement is voor niemand leuk, echter kunnen wij u voor tijdens of na het faillissement nog voorzien van een kapitaalinjectie middels het opkopen van uw overvoorraden/inventaris of machinepark. Ook kunnen wij in onderhandeling met de curator of in samenwerking met de verschillende advocatenkantoren om uw boedel over te nemen. Zerostock koopt uw faillissement.

Bedrijf opheffen

U wil uw bedrijf opheffen, echter weet u niet precies hoe u dit moet doen? Wij helpen u! Wij bieden u onafhankelijk advies met betrekking tot personeel, het opkopen van uw overtollige voorraden, opkopen van bedrijfsinventaris, opkopen van uw machinepark of het opkopen van uw meubilair.

Wilt u ook uw bedrijf laten opheffen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.