Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Uw Opkoper

We zien dat er veel bedrijven zijn die te maken krijgen met oude voorraden die niet gebruikt worden. Dit kan gaan om voorraden die helaas niet verkocht kunnen worden, maar ook om de opslag van bepaalde spullen voor op kantoor. Het zou natuurlijk ideaal zijn als je deze spullen zou kunnen verkopen om zo toch nog omzet te genereren. Om hiervoor te zorgen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk voor je klaar als opkoper voor alle soorten goederen op het gebied van voorraden van bedrijven en organisaties.

Wat doen wij als opkoper eigenlijk?

Zoals in feite al wel duidelijk is aan de naam ben je bij ons aan het juiste adres voor het verkopen van alle mogelijke soorten goederen en producten. Dit doen wij met name voor bedrijven die te maken krijgen met grootschalige voorraden die zij niet kwijt kunnen. Voordat je de spullen van de hand doet geven bij je vooraf al het bedrag voor de spullen. De spullen zelf worden bij jouw bedrijf worden opgehaald. Dit zorgt ervoor dat je hier zelf eigenlijk geen omkijken meer naar hebt.

Wat voor spullen kopen wij op?

Je vraagt je wellicht af welke soorten spullen wij opkopen bekijk hieronder een overzicht:

 • Opkoper Machines
 • Opkoper Bedrijfsmeubilair
 • Opkoper Horeca inventaris
 • Opkoper Voorraden
 • Opkoper Partijhandel
 • Opkoper Bedrijfsinventaris
 • Opkoper ICT en elektronica
 • Opkoper Retourgoederen
 • Opkoper Winkelvoorraad
 • Opkoper Restanten
 • Opkoper Stellingen

Waardebepaling aanvragen?

Onze inkopers beoordelen uw goederen en doen u een vrijblijvend bod dit doen ze binnen 12 uur. Gaat u akkoord dan volgt de betaling binnen 1 uur en de goederen worden binnen 48 uur opgehaald.

Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan.