Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Voorraad opkopen

Lever je producten uit je eigen voorraad, maar verkopen ze slecht? Als bedrijf zijnde kan het zeer nadelig zijn wanneer je te maken hebt met voorraad die je over hebt. Voorraad wordt ook berekend in je boekhouding, dus de kosten kunnen een last op je schouder zijn. Bovendien zal de resterende voorraad de opslagcapaciteit van nieuwe producten verminderen. Wil je van je inventaris af, zodat je helemaal opnieuw kunt beginnen? Ben je onlangs failliet verklaard en zoek je een partij om de resterende voorraad op te kopen als de onderneming wordt beëindigd? Wij kunnen je helpen bij het inkopen van voorraad, zodat je niet langer te maken heeft met hoge opslagkosten.

Wanneer opslag laten opkopen?

Door veranderende consumentenbehoeften is het mogelijk dat je product niet langer relevant is voor de markt. Er is een overaanbod: het aanbod overtreft de vraag. In dit geval houd je nog één voorraad over en kan je deze mogelijk niet meer verkopen. Omdat verouderde voorraad vaak gepaard gaat met hoge kosten, is het belangrijk om van deze voorraad af te komen. Dit om de kosten te beperken, maar ook om de opslagcapaciteit van nieuwe producten te vergroten. Als je opslag voornamelijk dode voorraad is, dan is dat natuurlijk zonde. We helpen je graag verder met de aankoop van de resterende voorraad.