Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Zerostock: Opkoper incourante voorraden

Het kan soms voorkomen dat je als ondernemer met een incourante voorraad blijft zitten. Dit kan komen doordat een product niet goed verkoopt, doordat er teveel is ingekocht of doordat er simpelweg een fout is gemaakt bij de inkoop. In dat geval kan het verkopen van deze incourante voorraden aan een opkoper zoals Zerostock een slimme zet zijn. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten incourante voorraden die Zerostock opkoopt, hoe je jouw voorraden aan hen kunt verkopen en waarom Zerostock de ideale oplossing is voor jouw incourante voorraad.

Welke soorten incourante voorraden koopt Zerostock op?

Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten incourante voorraden. Hierbij kun je denken aan producten die niet meer verkocht worden, overstocks, restpartijen, seizoensgebonden producten, producten die niet langer in de huidige productlijn passen of producten die zijn geretourneerd. Hierbij maakt het niet uit om welke productcategorie het gaat: van elektronica tot voeding en van cosmetica tot kleding. Zerostock is geïnteresseerd in allerlei soorten incourante voorraden.

Hoe werkt het verkopen van incourante voorraden aan Zerostock?

Het verkopen van jouw incourante voorraden aan Zerostock is heel eenvoudig. Je kunt via de website van Zerostock een aanvraag indienen, waarin je aangeeft om wat voor soort producten het gaat en hoeveel stuks je wilt verkopen. Vervolgens zal een medewerker van Zerostock contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een bod uit te brengen. Ga je akkoord met het bod, dan zal Zerostock de producten bij jou komen ophalen en wordt de betaling binnen enkele dagen geregeld.

Waarom zou je jouw incourante voorraden verkopen aan Zerostock?

Er zijn verschillende redenen om jouw incourante voorraden aan Zerostock te verkopen. Zo ben je er zeker van dat je een eerlijke prijs krijgt voor je voorraad, zonder dat je zelf op zoek hoeft naar potentiële kopers. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het transport van de producten, aangezien Zerostock dit voor jou regelt. Ook worden de producten op een verantwoorde manier verwerkt, wat goed is voor het milieu. Bovendien kun je met de verkoop van jouw incourante voorraden weer ruimte maken in je magazijn en kun je weer nieuwe producten inkopen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een opkoper voor jouw incourante voorraden, dan is Zerostock de ideale oplossing. Zij zijn geïnteresseerd