Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Wat is een restpartij

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over restpartijen en hun karakteristieken:

Wat is een restpartij?

Een restpartij is een hoeveelheid goederen die om verschillende redenen niet op de gebruikelijke manier verkocht kan worden. Dit kan gebeuren als gevolg van overproductie, seizoensgebonden vraag, geannuleerde orders, retourzendingen, beschadigde verpakkingen of als gevolg van veranderingen in de vraag van de markt.

Wat voor soort goederen zitten er in een restpartij?

Restpartijen kunnen bestaan uit verschillende soorten goederen, zoals kleding, schoenen, elektronica, huishoudelijke artikelen, voedsel en meer. Dit hangt af van de aard van het bedrijf dat de restpartij heeft, zoals een modebedrijf dat seizoensgebonden kleding verkoopt of een elektronicabedrijf dat nieuwe modellen introduceert.

Waarom worden restpartijen verkocht?

Bedrijven willen hun voorraad zo efficiënt mogelijk beheren, en het kan onnodige kosten met zich meebrengen om overtollige goederen in het magazijn te hebben. Door restpartijen te verkopen, kunnen bedrijven ruimte maken in hun magazijn voor nieuwe goederen en hun investering maximaliseren.

Waar worden restpartijen verkocht?

Restpartijen worden verkocht aan verschillende partijen, zoals groothandelaren, detailhandelaren, exporteurs, veilinghuizen en opkopers. Sommige bedrijven hebben gespecialiseerde afdelingen die zich richten op het verkopen van restpartijen, terwijl andere bedrijven de hulp van een tussenpersoon inschakelen om de restpartij te verkopen.

Wat zijn de voordelen van het kopen van restpartijen?

Restpartijen bieden bedrijven en consumenten de kans om hoogwaardige producten tegen sterk verlaagde prijzen te kopen. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar goedkope voorraden om te verkopen, of voor consumenten die kwaliteitsproducten willen kopen tegen een lagere prijs dan in de reguliere detailhandel.

Conclusie

Restpartijen zijn een belangrijk onderdeel van de handel in goederen en bieden bedrijven de mogelijkheid om hun voorraad snel te liquideren en consumenten de kans om kwaliteitsproducten tegen een lage prijs te kopen. Door restpartijen te verkopen, kunnen bedrijven hun investeringen maximaliseren en ruimte maken in hun magazijnen voor nieuwe goederen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.