Opkopen: Zerostock koopt graag uw handel op

Het laten opkopen van uw spullen door een opkoper is voor veel bedrijven nog nieuw. Bij Zerostock specialiseren we ons om die reden dan ook in het volledig ontzorgen van het proces. Door u te ontzorgen bent u niet alleen snel van uw goederen af. We hopen dat u de volgende keer weer aan Zerostock denkt wanneer u met een restvoorraad zit. We zijn een opkoper voor uw restanten, oude voorraad of retouren. We zijn vooral actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Maar schroom ook niet om ons te benaderen als u een voorraad elders in de wereld heeft.

Het proces van opkopen

We hebben het proces van opkopen volledig gestroomlijnd door een waardebepalingsformulier aan te maken. Dit formulier is simpel in gebruik. U kunt hier uw goederen aanbieden aan Zerostock. Vervolgens krijgt u van ons, vaak op dezelfde dag nog, een passende bieding. De vervolgstap is dat we een bezichtiging inplannen om uw goederen te komen bekijken.

Wanneer we bij u op bezoek zijn geweest kunnen we beoordelen of de handel die u wilt verkopen in orde is. Als dit zo is betalen we vooruit. We betalen binnen 24 uur. Hierdoor creëert u weer liquide middelen die u kunt herinvesteren in uw onderneming. Snel uw activa laten opkopen? Vul dan gratis het waardebepalingsformulier in.

Waarom uw handel laten opkopen?

Er kunnen natuurlijk veel redenen zijn waarom u uw activa wilt laten opkopen door een opkoper zoals Zerostock. U bent in het bezit van restpartijen, langer liggende voorraad, winkeldochters of seizoensgebonden artikelen. Ook wisseling in uw assortiment kan een reden zijn dat u bepaalde bedrijfsactiva niet meer kunt verkopen. Zerostock weet als geen ander dat het omzetten van voorraden naar liquide middelen in veel gevallen van levensbelang kan zijn voor de continuïteit van uw onderneming. Daarom handelen we bij Zerostock snel waardoor u meer tijd en geld heeft voor waar u goed in bent, ondernemen.Wat koopt Zerostock op?

 
Activa laten opkopen - Zerostock, wij kopen uw voorraden!

Activa

Inventaris laten opkopen - Zerostock, wij kopen uw voorraden!

Inventaris

Partijen en restanten laten opkopen - Zerostock, wij kopen uw voorraden!

Partijen en restanten

 

Onze partners

Revolution Slider Error: Slider with alias partners not found.
Maybe you mean: 'New' or 'New1' or 'home-video' or 'opkoper' or 'machines' or 'algemeen'

Dit is ons opkoopproces

Gratis online waardebepaling. Binnen 24 uur reactie - Zerostock, wij kopen uw voorraden!
1

Waardebepaling

U vult online een waardbepaling in. Binnen 24 uur reactie
Binnen 2 dagen maken wij met u een afspraak. Zerostock, wij kopen uw voorraden!
2

Afspraak

Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak
Betaling, wij voorzien u direct van onze bieding. Zerostock, wij kopen uw voorraden!
3

Betaling

Bij interesse voorzien wij u direct van onze bieding
Transport, wij zorgen dat uw goederen naar onze opslag worden getransporteerd. Zerostock, wij kopen uw voorraden!
4

Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd

Wat koopt Zerostock op?

Bij Zerostock kunnen we met trots zeggen dat we bijna alles opkopen. Wel zijn we in bepaalde handel meer geïnteresseerd dan in andere handel. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij met van u kunnen opkopen.

Activa opkopen

Bij Zerostock kopen we graag activa op. Hieronder valt onder andere:

Inventaris opkopen

Ook kopen we bij Zerostock graag grote inventarissen op. Hieronder valt onder andere:

Partijen en restanten opkopen

Tot slot kopen we ook graag partijen en restanten op bij Zerostock. Hieronder valt onder andere:

Kies voor Zerostock

Bij Zerostock combineren we eerlijk zaken doen met onze snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, betaling, transport en evaluatie. We betalen de factuur dus altijd voordat er ook maar iets bij u de deur uit gaat. Hierdoor loopt u geen enkel risico. We gaan nog een stap verder. Desgewenst leveren we een compleet bedrijfspand of een bedrijfsruimte bezemschoon op. Wilt u meer informatie over het opkopen van uw bedrijfsactiva aan Zerostock? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?