Bedrijfsinventaris verkopen

 

Heeft u ook een bedrijfsinventaris dat aan vervanging toe is en wilt u dit bedrijfsinventaris laten opkopen? Wij kopen en verkopen uw bedrijfsinventaris. Wij komen deze uiteraard zelf afhalen en demonteren waar nodig. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw nieuwe inventaris aanschaffen. De verandering in uw bedrijfsprocessen, het stoppen van de bedrijfsvoering of het komen in slechter vaarwater kan er voor zorgen dat u uw inventaris wil verkopen. Doormiddel van onze expertise kunnen wij uw inventaris inschatten, de kosten voor de uithuizing inschatten en u voorzien van een reële bieding op uw inventaris. Denk niet langer na en maak uw activa liquide. Opkoper Zerostock maakt van uw voorraad weer kapitaal. .

Wilt u ook uw bedrijfsinventaris laten opkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?