Bedrijfsmeubilair verkopen


Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van overtollig meubilair, dat u wil laten opkopen? Bent u toe aan nieuw meubilair of wilt u uw oude meubilair laten opkopen? Schroomt u dan niet om opkoper Zerostock te raadplegen. Wij staan klaar voor alle soorten meubilair. Of het nu nieuw of gebruikt meubilair is, alles is voor ons handel. Wat voor u wellicht geen waarde meer heeft kan voor onze klanten wereldwijd wel nog een waarde hebben.

Ook doet opkoper Zerostock zijn bijdrage aan een circulaire economie, meer informatie hierover vind u hier. Wij geven uw meubels een tweede leven. Wij kunnen zelfs cradle to cradle meedenken aan een circulaire oplossing voor uw meubilair. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het opkopen van uw oude meubels en bieden deze een tweede kans in het binnen of buitenland.

Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of bent u bij uw bedrijf ook bezig met het opstarten van circulaire processen. Neemt u dan hier contact met ons op. Ook kan opkoper Zerostock u adviseren in de beste processen met betrekking tot circulair ondernemen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen en om mogelijkheden te zoeken voor het opkopen van uw meubilair.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?