Winkelvoorraad opkopen

Als u een winkel heeft dan weet u als geen ander dat de verkoop van bepaalde producten soms gewoonweg niet aan de verwachting voldoet. Vervelend voor u, want u heeft deze voorraad natuurlijk wel ingekocht. In veel gevallen kan de voorraad niet geretourneerd worden aan de producent. Wat kunt u dan nog doen met deze loze winkelvoorraad? Een opkoper winkelvoorraad zoals Zerostock biedt in dit geval uitkomst voor u. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de mogelijkheden die Zerostock u biedt.

Waarom winkelvoorraad laten opkopen

Winkelvoorraad opkopen kan verschillende redenen hebben. Zoals hierboven al de situatie geschetst werd kan er sprake zijn van lage verkoopaantallen bij specifieke producten. Daarnaast kan een sluiting er ook voor zorgen dat u met winkelvoorraad zit. Uw winkelvoorraad verkopen is in dat geval een goede optie. Daarnaast kan een geplande verbouwing er ook voor zorgen dat u plots met een enorme hoeveelheid resterende winkelvoorraad zit. Wanneer u geen ruimte in uw magazijn heeft voor de opslag van deze goederen is opkopen vaak de enige slimme optie.

Winkelvoorraad opkopen door Zerostock

Bij Zerostock zijn we ervaren in het opkopen van winkelvoorraad. We zitten al jaren in het vak en hebben veel partijen en voorraden opgekocht. Hierdoor hebben we een formule ontwikkeld die werkt voor zowel de opkopende als de verkopende partij. We gaan als volgt te werk. Allereerst maakt u gebruik van ons gratis waardebepalingsformulier. Middels dit formulier geeft u uw gegevens aan ons door. Daarnaast meldt u uw goederen aan:

  • Het aantal
  • Uw vraagprijs
  • De afhaallocatie
  • Beschrijving van uw goederen
  • Eventuele foto’s of andere bestanden

Na het indienden van het waardebepalingsformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken om bij u langs te komen. Ook brengen we daarna binnen 12 uur een gepast bod uit op uw winkelvoorraad. We komen persoonlijk bij u langs om uw winkelvoorraad te bekijken en controleren op gebreken. Wanneer die er niet zijn maken we graag de koop met u rond. We begrijpen dat u snel liquide middelen wilt hebben. Daarom zorgen we dat u binnen 24 uur nadat we de deal rondmaken betaald hebben. De winkelvoorraad pikken we vervolgens binnen 48 uur na de gemaakte afspraak bij u op. Zo neemt de winkelvoorraad ook maar een beperkte periode opslagruimte in beslag.

Zerostock: opkoper van bijna alles

We kopen bij Zerostock bijna alles op. Zolang de partij interessant genoeg is voor ons is alles bespreekbaar. We werken uitsluitend met zakelijke klanten en niet met particulieren. Daarnaast kopen we ook nog veel andere goederen op. U kunt hierbij denken aan:

Bovenstaand is slechts een greep uit hetgeen we allemaal opkopen. Neem contact met ons op wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het opkopen van uw goederen. In overleg kunnen we dan altijd bespreken of uw partij interessant genoeg voor u is.

Meer weten?