Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Voorraad opkoper

Levert u producten vanuit uw eigen voorraad, maar wordt deze slecht verkocht? Als bedrijf kan het ontzettend nadelig zijn als u met deze voorraad blijft zitten. De voorraad wordt mee gecalculeerd in uw boekhouding, waardoor de kosten een last op uw schouders zijn. Daarbovenop zorgt de restvoorraad voor een verminderde opslagcapaciteit voor nieuwe producten. Wilt u van uw voorraad af, zodat u weer met een schone lei kunt beginnen? Bent u onlangs failliet verklaard en bent u op zoek naar een partij voor het opkopen restvoorraad bij bedrijfsbeëindiging? Zerostock helpt u met de voorraad opkoper, waardoor u niet meer met hoge opslagkosten hoeft te kampen.

Wanneer voorraad opkoper?

Door continue veranderende behoeften bij consumenten kan het zomaar gebeuren dat uw producten niet meer relevant zijn op de markt. Er ontstaat een aanbodsoverschot: het aanbod is groter dan de vraag. In dit geval blijft u met een voorraad zitten en is de kans aanwezig dat u deze niet langer verkocht krijgt. Omdat een incourante voorraad vaak gepaard gaat met hoge kosten, is het van belang dat u toch van deze voorraad afkomt. Dit om de kosten te beperken, maar ook om de opslagcapaciteit voor nieuwe producten weer te vergroten. Het is natuurlijk zonde als uw opslag vooral gevuld is met een dode voorraad. Wij helpen u graag bij de restvoorraad opkopen. Zerostock is gespecialiseerd in ver- en opkopen van de voorraad.

Restvoorraad opkoper: de voordelen

Als u met een incourante voorraad achterblijft, is het essentieel dat u deze zo snel mogelijk probeert te verkopen. Echter kan het veel tijd vergen om dit als onderneming zelf op te pakken. Het kost vaak veel moeite en inspanning en levert meestal niet eens zoveel op. Om hier op in te spelen, is het slim om een derde partij in te schakelen voor het opkopen restvoorraad. Wij nemen als externe partij de voorraad van u over en zullen deze voor u verkopen. U bent dus verlost van de last van deze kostenpost en kunt zich enkel bezig houden met de huidige bedrijfsgang.

Voorraad opkoper Zerostock

Wilt u ook uw voorraad laten opkopen, klik dan hier voor een gratis waardebepalingsformulier en laat uw voorraad opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Canenco
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Hema
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.